top of page

Top 5 bedste produkter i 2019 og hudpleje mål for 2020

Opdateret: 3. maj 2020Så er jeg tilbage! efter en lille vinterpause er jeg tilbage med endnu et indlæg, denne gang en opsamling og nogle mål for 2020.


Endnu et år er gået og 2019 blev det år hvor jeg prøvede og testede allermest hudpleje. Jeg prøvede både gode og dårlige produkter og lærte derfor en del om min egen hud og nye ingredienser.


Jeg tænkte derfor jeg ville lave en lille opsamling af de produkter som overraskede mig og endte med at blive de bedste produkter for mig i 2019. Sidst i indlægget vil jeg skrive lidt om de tanker jeg har gjort mig omkring mine mål for min hudpleje i 2020.


I løbet af 2020 vil jeg også begynde på en nye række blog indlæg hvor jeg giver mit bud på en top 3 over de bedste K-Beauty mærker og produkter i hver kategori i de 10 trin.


Her er så min liste over de top 5 bedste produkter jeg har prøvet i 2019, i en vilkårlig rækkefølge.


The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Da jeg startede med at bruge denne serum var jeg på ingen måde solgt. Niacinamide er en aktiv ingrediens som er med til at regulere olie produktion, kan mindske synligheden af urenheder og kan lysne huden og give en mere ensartet hud tone.


Efter en måneds brug så jeg ingen forskel på nogle af punkterne og synes det var spild af tid at blive ved med at bruge den. Jeg stoppede derfor og begyndte på andre serums.


Et par måned senere så jeg en video af YouTuberen James Welsh hvor han nævner at man først kan se resultater ved brug af niacinamide efter 2 måneder. Jeg tænkte derfor jeg måtte give serummen en ny chance.


Efter 2 måneder var jeg forelsket! Denne serum er fantastisk. Jeg kan se en tydelig forskel i min hud når jeg bruger den. Min hud er ikke længere så olieret, mine porer er meget mindre tilstoppet og jeg får slet ikke så mange udbrud som tidligere. Hvis jeg kun måtte bruge en enkelt serum, ville jeg vælge denne til hver en tid.


Innisfree Green Tea Morning Cleanser

Hvis du følger mig på Instagram, ved du at jeg sværger til denne rens. Jeg var på jagt efter en meget mild rens som jeg kunne bruge om morgenen.


SLS eller natrium lauret sulfat er det middel som ofte bruges i rens for at få produktet til at skumme op, men det kan også virke udtørrende hvis man har sensitiv hud. Jeg har ikke selv sensitiv hud, men tænkte det kunne være værd at prøve en rens om morgenen uden SLS.


På YesStyle faldt jeg over denne fra Innisfree, som er et mærke jeg holder meget af, og den er perfekt! Den renser huden som den skal, uden af udtørre eller irritere huden, især om morgenen hvor man ikke nødvendigvis har brug for særlig meget rens.


Jeg har prøvet andre non-foaming rens, men denne er bare den bedste, også på grund af prisen. Jeg har allerede brugt to tuber af den og den vil klart være en fast del af min rutine.


Missha Time Revolution Artemisia Treatment Essence

Hvis du har læst med herinde på bloggen, og som du nok kan se på det første billede, ved du at jeg holder rigtig meget af Neogens Real Ferment Micro Essence.


Jeg var derfor også meget overrasket da denne essence gik hen og blev en af mine absolut favorit produkter i hele 2019. Den består kun af dobbelt fermenteret mugwort ekstrakt, foruden konserveringsmiddel.


Den beroligede min hud på bedste vis da min hud havde en dårlig reaktion på et andet produkt, samtidige med at den gav en del fugt i starten af vinteren da jeg brugte den. Hver gang jeg havde brug den så min hud bare mere sund og ensartet ud. Det var samtidig også rigtig praktisk med spray funktionen.


Samtidig er denne essence med dens 100% 1 ingrediens, en del af en ny trend som er på vej inden for K-Beauty, som man kalder "single ingredient products". Det bliver spændende og se hvordan den trend udvikler sig, især i forhold til den simplificering vi ser med hudpleje rutiner.


Jeg har taget en pause fra at købe produkter de næste par måneder, hvilket jeg skriver mere op sidst i indlægget, så jeg har desværre ikke en ny liggende, men jeg kommer helt sikkert til at købe denne essence igen.


Thank You Farmer Light Sun Essence SPF50

Som vi alle ved, er solcreme noget af det vigtigste i ens hudpleje rutine, og jeg har da også fået prøvet en del det sidste år.


Denne solcreme fra Thank You Farmer er med sikkerhed den bedste jeg har prøvet i 2019. Den har en behagelig duft, noget man skal være opmærksom på hvis man har allergi, den har den letteste konsistens som er nem at smøre ud, uden white cast. Disse ting kan man også sige om andre solcremer jeg har brugt i løbet af året, men denne solcreme stjal bare mit hjerte meget hurtigt i foråret.


Det er ikke en af de mest budget venlige i forhold til størrelsen, men hvis man er en af dem som ikke bruger solcreme regelmæssigt fordi man finder dem for fedtede og fordi de tilstopper porerne, så burde man prøve denne solcreme. Den vil med garanti overvinde enhver!


Neogen Real Ferment Micro Essence

Sidst men ikke mindst min elskede Neogen essence. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer om hvorfor jeg holder så meget af denne essence, for jeg har allerede lavet en anmeldelse af Neogen og denne fantastiske essence, som du kan læse mere om her hvis ikke du har set det indlæg endnu.


Efter at have startet denne blog og min Instagram profil har jeg prøvet en del forskellige hudpleje produkter og mærker. Jeg er blevet meget klogere på hvilke ingredienser fungere for mig og hvilke ikke gør. Efter jeg så småt er begyndt at modtage PR pakker med produkter som jeg skal prøve og give en anmeldelse af, har jeg oplevet flere acne udbrud, lettere til rødme og sensitivt hud.


Jeg har derfor besluttet at fokusere på mere "rene" produkter og vælge mine produkter ud fra ingredienser. Jeg vil derudover også gøre en indsats for at mindske mit forbrug, ved at købe en del mindre sheet masker og flere wash off masker, sige nej til PR pakker og gaver hvis jeg ved produkterne ikke er noget for mig, deltage i færre konkurrencer og færdiggøre et produkt før jeg starter på et nyt.


Jeg har derudover også startet et såkaldt "no-buy". Det er en periode hvor man ikke køber flere produkter. Folk vil som regel ikke tælle makeup eller genkøb af produkter de er løbet tør for med. Jeg prøvede at hold en periode på 2 måneder, men det var lige oven i black friday, så det blev hurtig skrottet. Betingelserne som jeg har sat for mig selv i denne "no-buy" er minimum 3 måneder, men gerne 4 måneder hvor jeg ikke køber noget nyt makeup eller hudpleje, heller ikke genkøb af produkter. Jeg skal simpelthen "shop my stash" som man kalder det, og bruge de produkter jeg har og får i PR pakker indtil start april. Jeg har indtil videre ikke købt noget i en måned.


Jeg ser frem til et godt 2020 med jer og en masse god hudpleje!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page