top of page

Lidt om migDer har været utrolig stille på bloggen de seneste mange måneder. Det beklager jeg virkelig meget! Jeg ville ønske jeg havde mere tid, men der er sket en del siden jeg sidst delte et indlæg. Der er et par af mine tidligere indlæg er blevet lidt forældet, især mit indlæg omkring hvor jeg køber K-Beauty. Derfor har jeg nu opdateret med nye shops og lagt nye billeder ind.


Hvis du har læst det opdateret indlæg har du måske set at jeg har fået et job hos en relativt ny K-Beauty webshop. Jeg sidder som faglig leder, men som det ofte er med startup virksomheder, har jeg en masse andre "kasketter" på. Jobbet er super sjovt og meget udfordrerne, men jeg får heldigvis brugt mine færdigheder inden for sociale medier, kommunikation og Sydkoreansk hudpleje, samtidig med at jeg lærer noget nyt hver dag. Derfor har jeg simpelthen ikke haft tid til at lave blog indlæg de seneste mange måneder.


Min manglende aktivitet skal ikke ses som om at jeg har mistet interessen for hudpleje og K-Beauty, tværtimod! Jeg har om noget involveret mig endnu mere. Hvis du følger med på Instagram ved du også at jeg er langt mere aktiv på min kei_skin profil og jeg poster ugentlige reviews og billeder af nye produkter, senest alle de produkter jeg har tømt i løbet af 2021. Så hvis du gerne vil se hvilke produkter jeg rent faktisk får brugt op på sådan et år, har jeg en highlight på min Instagram profil, hvor jeg har skrevet lidt om mine top 10 favorit produkter i hele 2021.


Det bliver et lidt kort indlæg for denne gang da jeg ikke helt synes jeg som person er spændende nok til at fylde et helt blog indlæg. Jeg kan ikke love at jeg nu får tid til at poste hver eller hver anden uge som jeg gjorde før i tiden, da livet har det lidt med at komme i vejen en gang i mellem. Men jeg har en masse fede mærker og produkter til gode som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har været i gang med denne blog i næsten 3 år, og jeg er måske kommet lidt til et punkt hvor jeg også rigtig godt gad vide hvad i gerne vil læse mere om? Skal jeg skrive mere om ingredienser og de lidt mere nørdet ting? Eller vil du måske gerne vide mere om Sydkorea og kulturen omkring K-Beauty? Jeg vil sætte virkelig stor pris på jeres inputs, så skriv gerne en direkte besked eller en kommentar her, så jeg ved lidt mere om jer der læser min blog.


- M0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page