top of page

Krave Beauty Alternativer

Opdateret: 14. apr. 2021


*Dette indlæg indeholder reklame.


Krave Beauty må nok være et af de mest efterspurgte K-Beauty mærker lige nu. Deres æstetiske indpakning, minimalistiske produkt udvalg samt de gode anmeldelser mærket hele tiden får, sætter deres produkter i høj kurs. For dem som ikke kender Krave Beauty, kommer her en kort gennemgang.


Krave Beauty blev stiftet af Youtuber Liah Yoo, som udover at have en kanal hvor hun snakker om hudpleje med 1,5 millioner følgere, har arbejdet i branchen hos giganten Amore Pacific (Amore Pacific er dem som ejer mærker så som Laneige, Illiyoon, Hanyul, Innifree og Etude House). Mærkets ethos er #pressreset og med det mener de, at man ikke behøver at bruge 10+ produkter for at opnå pæn og sund hud. Sund hud er en af omdrejningspunkterne for ingredienserne de har valgt at bruge i deres produkter. Samtidig koster deres produkter heller ikke særlig meget, hvilket også er meget tiltalende.


Mærket har helt sikkert opnået stor popularitet igennem Instagram og Youtube, da produkterne er meget fotogene som det også kan ses på billedet øverst. Jeg har selv gerne ville prøve deres produkter i en del år, og fik i starten af 2020 endelig fingrene i tre af dem. Desværre var det på en lidt ukonventionel måde. Et stort minus er nemlig at man man ikke kan købe Krave Beauty i Danmark eller Europe. Mærket sælges på deres hjemmeside og de sender kun til 3 lande, Sydkorea (hvor mærket bliver lavet), USA og Malaysia. Der var lidt rygter om at international shipping lå lige om hjørnet i løbet af 2020, men det skete ikke.


Da jeg virkelig gerne ville have mine små buttede fingre i deres produkter valgte jeg at købe de 3 viste produkter fra en uautoriseret sælger. Jeg må ærligt indrømme at jeg 100% har fortrudt, ikke fordi produkterne er dårlige, men af grunde jeg kommer med her; Jeg betalte selvfølgelig sygt overpris og ved faktisk ikke med 100% sikkerhed om de produkter jeg fik var ægte eller ej. Det er selvfølgelig ikke særlig smart og jeg vil fraråde alle fra at gøre som mig. Falske produkter er et stort problem også inden for hudpleje og da man ikke ved hvad produkterne egentlig indeholder, tager man en stor risiko.


Da Krave stadig er et super poplært mærke og udsigterne til international forsendelse er lange, tænkte jeg at et indlæg med alternativer til deres produkter kunne holde nogle af os beskæftiget indtil da. Jeg ved selvfølgelig godt at dem som gerne vil prøve Krave ikke har nogen reference, men jeg har efterhånden prøvet en del produkter og er faktisk stødt på nogle som minder en hel del om Krave.


*Tilføjelse/rettelse: Det er på det seneste døgn kommet frem at The Beet Shield solcreme ikke har en SPF på 50 efter Krave har lavet egen test af solcremen. Liah Yoo og Krave har valgt ikke at fortælle hvor meget SPF solcremen er blevet testet til, men siger i en video at hun selv trygt vil forsætte med at bruge den. Personligt undre det mig meget at Krave ikke kan oplyse SPF da mærker som Purito og Klairs har været transparent med deres SPF værdi. Link til Liah Yoos video her


Jeg kommer til at lave en kort anmeldelse af de produkter jeg har prøvet også fortæller jeg om de alternativer jeg føler vil fungere bedst. Blot til info, så har jeg på nuværende tidspunkt prøvet 3 ud af deres 5 produkter. De sidste 2 har jeg valgt alternativer til ud fra beskrivelse af tekstur og hvad jeg har hørt andre fortælle om produkterne.


Great Barrier Relief


Great Barrier Relief er som navnet hentyder til en serum som reparerer hud barrieren. Den er lidt special da det er en cremet serum der indeholder 10% tamanu olie. Den grønne olie har anti inflammatoriske egenskaber og hjælper med at berolige huden og kan bruge af folk med rød og sensitiv hud, folk med akne eller eksem. Derudover indeholder den niacinamide og ceramide som styrker hud barrieren.


Personligt kan jeg rigtig godt lide duften af tamanu olie, men der er der måske nogle der ikke gør. Den har en noget speciel kraftig krydret og urte agtig duft og er man lidt sensitiv over for dufte skal man lige være opmærksom på dette. Udover duften, er det en rigtig lækker serum. Den bedste måde jeg kan beskrive den er som et kram til din hud. Den beroliger min hud og mindsker sensitivitet og jeg kan virkelig godt forstå hvorfor den er så populær som den er.


Heldigvis findes der et par alternativer som du meget nemmere kan få fingrene i og som giver helt samme effekt på huden.


Niod Modulating Glucosides - Dette er også en cremet serum som reparerer og styrker hud barrieren, om noget en del lettere end GBR. Den indeholder en masse gode ingredienser så som ceramider, havre ekstrakt og andre ekstrakter som alle er med til at mindske rødme og irritation. Jeg er helt vild med denne serum og det er lige før jeg faktisk bedre kan lide den her en Krave GBR. Den er meget lettere og jeg tror den passer til flere hudtyper, hvorimod GBR godt kan være for cremet og for tung til folk med olieret hud.


Du kan købe Niod på Deciems egen hjemmeside. Produkterne er en smule billigere end hvad Magasin sælger dem til og der er ikke told på. Du kan samtidig købe fra deres andre mærker så som The Ordinary og Hylamide.Sioris You Look So Young Night Cream - Sioris har lavet en natcreme som indeholder 5% tamanu olie samt andre lækre olier og centella asiatica. Dette er en super nærende creme som helt klart også kan bruges hvis man gerne vil have et produkt med tamanu olie på hylden. Dog vil jeg sige at den bedst passer til folk som kan holde til at bruge en tyk creme på huden. Jeg er selv helt vild med den og synes at den er et super godt alternativ til Krave GBR.


Du kan købe Sioris på YesStyle. Jeg har et link og en kode hvor du spare 5% på dit første køb og 2% på næste køb som du meget gerne må bruge hvis du skulle have lyst til at prøve deres produkter, eller andre mærker.

Linket er her og koden er KEISKIN


Bonus - Ren Tamanu Olie blandet med cermide creme - Et sidste alternativ som jeg selv brugte en del inden jeg fik fat i Krave og de andre alternativer, var faktisk en ren tamanu olie som jeg blandede med en ceramide creme. Jeg købte selv min tamanu olie hos Mimie som er en dansk side der også sælger andre virkelig gode olier til gode priser. Olien og cremen udgør egentlig de to bedste ingredienser fra Krave GBR og jeg synes det er et super godt alternativ.


Matcha Hemp Hydrating Cleanser


Matcha Hemp Hydrating Cleanser må nok være Kraves mest populære produkt. Det er en gel cleanser med en lidt sjov jelly, næsten slimet konsistens. Jeg havde nok de største forventninger til dette produkt ud af alle tre og den levede måske nok ikke helt op til dem alle sammen.


Cleanseren indholder selvfølgelig grøn te, men derudover også olier så som hemp og mandel. Man kan dufte hemp olien, men på en rar måde. Olierne gør at huden føles i balance og på ingen måde tør, men nærmere fugtet.


Til at starte med skal man virkelig lige vende sig til den lidt slimede konsistens og man skal virkelig ikke bruge ret meget ad gangen. Den er super svær at få til at skumme op uden man "mister" små klumper af produktet ned i vasken. Så det er lidt spild, hvilket jeg synes er ret irriterende. Jeg forstår skam godt alle de hypede kvaliteter ved cleanseren og hvis jeg kunne få fat på den, ville den klart have en permanent plads på min hylde. Men, når jeg tager tilgængeligheden med i mine overvejelser, kan den desværre ikke få en plads som en Holy Grail cleanser.


Jeg har derfor fundet et par alternativer som er en del nemmere at få fat på. Grundet konsistens, har jeg måtte finde alternativer ud fra indholdet også.


107 Chaga Jelly Low pH Cleanser - Denne cleanser er nok det tætteste du nogensinde kommer på Krave Beauty Matcha Hemp Hydrating Cleanser. Den har præcis samme jelly konsistens, føles næsten den samme på huden men er nemmere at skumme op, især uden der falder små klumper ned i vasken. Det er faktisk lige før jeg bedre kan lide den her. Den efterlader huden dejlig blød og renset uden at strippe huden. Den indeholder ligeledes også grøn te, men også 107s særlige 7 årig fermenteret eddike og chaga svampe ekstrakt.


Desværre valgte mærket for nylig ikke længere at sælge hos YesStyle, Jolse og Stylekorean og det kan være lidt svært at få fat på cleanseren, men ikke umuligt. På deres hjemmeside kan du finde en email adresse intlship@107beauty.com hvor du kan bestille deres produkter direkte fra Sydkorea. Udover deres cleanser har de også lavet en toner, serum mist og creme som alle indeholder deres signatur 7 årige fermenteret eddike. Det er bestemt ikke så nemt som hvis man lige kunne få cleanseren på YesStyle, men det er er ikke umuligt som med Krave Beauty.B. Lab Matcha Hydrating Cleanser - På trods af at denne cleanser er en skum og ikke gel, bliver den næsten nødt til at være med på listen. Da mærket lancerede cleanseren skabte den en masse snak, især fordi Liah Yoo selv kom med en slet skjul kritik. Selve tuben ligner da også ret meget Kraves cleanser, og den indeholder også grøn te, men der stopper sammenligningen også.


Jeg vil ærligt sige at jeg blev lidt skuffet over Liah Yoos måde at håndtere det på, da mærket B. Lab fik en masse unødvendig had deres vej. Når man laver en cleanser som MHHC som er så populær, må man også forvente at andre vil prøve at efterligne succesen. Dog synes jeg personligt ikke at B. Lab kan beskyldes for at være copycats og nu hvor det faktisk ikke er muligt for mere end 3 lande at købe Krave Beauty, synes jeg kun det er fair hvis andre mærker øjner en mulighed for at hoppe med på bølgen. Man man måske endda sige, "you snooze, you loose".


Som sagt er B. Lab Matcha Hydrating Cleanser en skum rens, som indeholder grøn te, men også hyaluronsyre, centella og andre plante ekstrakter. Jeg kan klart anbefale den, hvis du gerne vil inkludere mere grøn te i din hudpleje og egentlig er mere til skum rens end gel.


Kale-Lalu-yAHA


Kale-Lalu-yAHA er ikke et af de mest ikoniske Krave Beauty produkter, hvilket der nok lidt er en grund til. Kale-Lalu-yAHA er en eksfolierende toner som indeholder 5,25% AHA, samt grønkål, spinat og persille ekstrakt. Den indeholder ingen parfume eller essentielle olier, hvilket altid er rart med en eksfolierende toner.


Jeg har brugt denne toner i omkring 1 år nu og jeg synes den er rigtig fin. Den virker ikke krads på huden og gør det den siger på flasken. Jeg bruger den omkring 1 gang om ugen, nogle gange mere og nogle gange mindre. Jeg synes ikke at jeg som sådan har mærket noget til alle de "grønne" ingredienser, men det kan godt være med til at give en bedre og mindre krads eksfoliering. Jeg vil dog sige lige ud, at det på ingen måde er den bedste eksfolierende toner jeg har prøvet, så jeg ville på ingen måde gøre noget ud over det sædvanlige for at få fingrene i den.


Et problem med K-Beauty er at de ikke bruger særlig høje procenter af AHA og BHA. Mange af deres eksfolierende toners er simpelthen så milde at man kan bruge dem dagligt. Jeg har derfor fundet to alternativer som har nogenlunde den samme procent som Kale-Lalu-yAHA for at ramme alternativet bedst muligt.


By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water - Denne toner må være en af de eneste K-Beauty eksfolierende toners som rent faktisk har en nogenlunde høj procent AHA. Den indeholder mandelic acid som er en mere mild form for AHA, samt hyaluronsyre, centella, panthenol og heartleaf ekstrakt. Det betyder at den føles virkelig mild på huden, men samtidig giver en god eksfoliering.


Jeg er helt vild med denne toner! Jeg vil til hver en tid anbefale den her over Kale-Lalu-yAHA da de faktisk føles ret ens på huden, forskellen er dog bare at By Wishtrend Mandelic Acid er langt nemmere at købe da den sælges en del steder som sender til Danmark.


The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution - Man kan nok ikke helt komme uden om The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution når man taler om eksfolierende toners. Jeg har selv brugt den i mange år efterhånden og det var mit første møde med AHA. Jeg ved at nogle ikke bryder sig om den, men jeg har været rigtig glad for den og den er ikke for meget for min hud.


Alt efter din hudtype og behov, synes jeg The Ordinarys toner er et super godt sted at begynde, da du får en del for pengene. Men hvis du har meget sensitiv hud, skal du helt sikkert holde dig fra eksfolierende syre med så høj en procent og måske kigge i en helt anden retning. I forhold til hvordan den føles på huden, så minder By Wishtrend Prep Water mest som Kale-Lalu-yAHA. Men The Ordinary en god budget venlig AHA som for nogle vil være nemmere at få fat på.


Der er stadig 2 produkter fra Krave Beauty som jeg ikke har prøvet, The Beet Shield solcreme og Oat So Simple creme. Jeg har ikke kunne finde så meget information omkring alternativer til disse 2, men jeg har kigget lidt efter produkter med samme konsistens som kan være et alternativ.


The Beet Shield solcreme har så vidt jeg kan se en ret flydende konsistens. Jeg har selv prøvet en del solcremer, især Koreanske og som vi ved har der været lidt skandale i den afdeling de seneste par måneder. Men ud fra min egen research kan Hanyul White Chrysanthemum Radiance Sunscreen Gel være et godt alternativ. Jeg har selv prøvet den, og den giver en glowy finish og har en let og flydende konsistens. Den kan måske være lidt svær at få fat på men den er super lækker. Hvis du er lidt afventende mht. Koreanske solcremer, har jeg 2 andre alternativer.


Den første er Paula's choice Youth-Extending Daily Hydrating Fluid (jeg tror måske de har ændret navnet til Resist Anti-Ageing Moisturizer). Jeg har selv prøvet den, og den er virkelig lækker og let. Man har bare lyst til at bruge den hver dag hvilket er et kæmpe plus da vi jo skal have solcreme på hver dag. Det eneste minus er at den er virkelig dyr. 320 kr. for en solcreme er helt vandvittigt. Den er virkelig god og hvis du har pengene skal du helt sikkert give den et skud, men ellers ikke. En anden, som jeg kun har prøvet en enkelt gang på hånden og som har en let konsistens er La Roche-Posay Anthelios Ultralet Creme. Den har en helt anden pris så flere kan være med uanset budget.


Sidst men ikke mindst, Oat So Simple creme. Har handler det nok mest om at finde en creme med den samme gel creme konsistens, da der ikke er så mange cremer lavet med havre. Jeg ved at cremen fungere bedst til folk med lidt mere olieret hud som ikke har brug for meget fugt. Der findes en del cremer på markedet der kan bruges som alternativ og et par eksempler kan være Dear, Klairs Fundemental Water Creme, Abib Hydration Gel Water Tube og Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream. De har alle en gel creme og let konsistens som jeg tænker passer godt til folk med normal, olieret og dehydreret hudtype.


Jeg håber alternativerne jeg har fundet frem, vil give dig mod på at prøve andre produkter indtil vi forhåbentlig snart kan få fornøjelsen af Krave Beauty i Danmark og Europa.

2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2020 Empties

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page