top of page

Anmeldelse af Rom&nd
Det seneste års tid er jeg langsomt begyndt at eksperimentere med Koreansk makeup og et af de mærker jeg har haft mest succes med, er Rom&nd. Jeg er personligt ikke en som går super meget op i makeup. Før corona pandemien bestod mit daglige look af foundation, concealer, blush, lidt highlighter og mascara. Disse dage har jeg sjældent makeup på, og når jeg tager det på plejer det gerne at bestå af de samme produkter som tidligere.


Jeg har ikke haft det store held med BB creams, da jeg finder dem for tykke og aldrig den korrekte farve. Af den grund, har jeg ofte holdt mig til serum foundations, fra The Ordinary, da de føles lette og giver mig det naturlige resultat jeg bedst kan lide. Jeg har derfor kun holdt mig til at købe K-Beauty læbeprodukter da de er nemme at passe ind med min anden makeup.


Rom&nd er en del af den nye generation af K-Beauty makeup, som laver gode produkter i smuk og "insta-venlig" indpakning. Mærket er lavet i samarbejde med en Koreansk influencer, hvilket kan være grunden til det meget strømlignet udseende af produkterne. Rom&nd er nok mest kendt for deres læbeprodukter og det var også det jeg startede med at købe.


Efter jeg oplevede hvor gode Rom&nds lip tints var, begyndte jeg at købe flere af deres produkter, så som blush, highligter, øjenskygge og cushion foundation. Jeg har prøvet at tage billeder af produkterne, swatches (jeg er ikke vant til at lave den slags, så jeg undskylder på forhånd hvis ikke det giver det bedste billede) og mig selv med et "full face" af Rom&nd.


Rom&nd Clear Cover Cushion Hanbok Project


Denne cushion foundation er en del af Rom&nd Hanbok Project linje. Jeg har udover denne cushion fra linjen også en highlighter (som også er med i dette indlæg), en cream blush og et par lip tints. Indpakningen og farverne på produkterne er inspireret af Sydkoreas traditionelle Hanbok kjoler. Jeg har købt farverne #02 Natural 21 og #03 Beige 23. Det er en foundation som har en glowy finish på huden.


Dette er min allerførste cushion foundation nogenside! Det er virkelig også på tide, men det kan være ret svært at finde den rigtige farve og finish. Jeg købte en enkelt cushion og #02 Neautral 21 som refill. Hele konceptet med at man køber en cushion og derefter kan købe refills i andre farver eller finish som passer ned i, synes jeg er super god. Det sparer både på plastik og er billigere i længden.


Men hvad synes jeg om den? Den er faktisk okay, men ikke den bedste basis makeup jeg har prøvet. Farven 21 er en lille smule for lys og 23 fungere nok bedre til sommer. Den giver en god dækning uden at være for "cakey", men den ligger sig lidt for meget ovenpå huden. Jeg bliver derfor nødt til at gå ind med en fugtig beauty svamp efterfølgende for at få produktet til ligge sig bedre på huden.


Alt i alt, synes jeg det er en super fin cushion, dog er det ikke en jeg griber ud efter når jeg skal have makeup på.


Rom&nd Better Than Eyes - #03 Dry Ragras


I hverdagen har jeg sjældent øjenskygge på, og det er egentlig kun noget jeg bruger hvis jeg skal ud. De seneste par år har jeg dog hoppet med på bølgen hvor jeg gerne bruger en lidt mørk øjenskygge i brune farver på øjenlåget og en smule under øjet, hvorefter jeg topper det med glimmer. Jeg bruger ofte en flydende glimmer øjenskygge da jeg har fundet et par gode K-Beauty versioner.


Jeg tænkte derfor det var på tide at prøve en K-Beauty palette som kan give mig begge ting på en gang. Jeg havde på forhånd hørt at K-Beauty øjenskygger ikke giver super meget farve, da trenden i Sydkorea er "less is more". Jeg var derfor forberedt på at farverne ville være lidt mere støvet en hvad jeg er vant til. Det kan jeg dog sige var en fejl. Denne øjenskygge palette er virkelig pigmenteret. Den giver rigtig gode og mættet farver på øjenlåget og glimmer skyggen er super flot, men forskellige former for glimmer.


Jeg har desværre ikke haft så mange lejligheder til at bruge den, men mon ikke sommeren bringer flere muligheder med sig.


Rom&nd See Through Veillighter Hanbok Project - #01 Sun Kissed Veil


Denne highlighter er også en del af Rom&nds Hanbok Project. Jeg kan godt lide at bruge en smule highlighter i mit daglige look. Jeg valgte denne highlighter fordi den virkede til at give et godt naturligt look, hvilket jeg altid går efter.


Den kommer i to farver, denne lidt varme farve, også en lilla udgave. Som jeg har forstået det, bruger en del K-Beauty makeup princippet omkring varme og kolde undertoner i huden, i forhold til hvilke farver som passer bedst til den pågældende undertone. Jeg er selv neutral (tror jeg), så jeg kan godt slippe afsted med at bruge begge dele.


Jeg kunne simpelthen ikke få taget et billede med en god nok swatch af farven på huden, men den giver en rigtig fin glød til huden (se billede sidst i indlæget). Det er ikke for meget, men den kan nemt bygges op hvis man gerne vil have den der blændende highlighter. Jeg kan klart anbefale den hvis man er på udkig efter en ny highlighter.


Rom&nd Lip Tints


Nu til et af mine ynglings produkter fra Rom&nd; deres lip tints. Jeg har som sagt en del forskellige slags, men dem jeg hælder mest til og bruger mest er deres Juicy Lasting Tint. Alle deres læbe produkter efterlader en lille smule farve på læberne, hvilket jeg rigtig godt kan lide. På den måde forsvinder effekten ikke helt med det samme, for selve produktet er ikke long lasting. De fleste af deres farver er neutrale og MLBB (my lips but better) farver.


På billedet med swatches fra venstre til højre: Zero Velvet Tint i farven #04 Burnt Heart som er en flydende læbestift der giver en matte finish. Næste er Glasting Water Tint i farven #05 Rose Splash som minder om en farvet lip gloss, men uden sticky følelse. Den sidste er Juicy Lasting Tint i farven #19 Almond Rose som også minder en smule om en farvet lip gloss men mindre shiny.


Jeg er helt vildt med Juicy Lasting Tint i farven #19 Almond Rose da den bare er den perfekte farve til mine læber. Den giver mine lidt blege læber den helt rette mængde og naturlig farve. Der er noget for en hver smag i forhold til finish og jeg kan kun anbefale at man giver dem et skud. Jeg bruger min Juicy Lasting Tint næsten hver dag.


Rom&nd Better Than Cheek - #04 Fig Chip


Nu til et andet af mine ynglings produkter; Better Than Cheek blush. Den ser måske ikke ud af meget, men den er virkelig blevet en del af mit daglige look og efterhånden den eneste blush jeg bruger.


Som med øjenskygge paletten troede jeg at denne blush ville give mig meget let farve, men det er lige det modsatte. Den er super pigmenteret og jeg skal ligefrem passe på med ikke at få for meget på børsten. Farven #04 Fig Chip er en lidt støvet lys rosa, men en smule peach i sig (se billede sidst i indlæget). Den passer så fint til min farve, både sommer og vinter.


Udover at give en super mættet farve, giver den faktisk også en lidt "blurred" effekt på kinderne som jeg rigtig godt kan lide. Den får simpelthen huden til at se mere glat og airbrushed ud. Jeg er helt vild med den og det er en af de bedste blush jeg har brugt i lang tid. Jeg købte en dyr blush fra Mac et par måneder inden og den giver næsten ingen farve på mine kinder og jeg bruger den aldrig. Hvis ikke det viser at billige produkter sagens kan være god kvalitet, så jeg ved jeg ikke hvad.Her til sidste vil jeg blot lige vise mit hverdags look med de forskellige Rom&nd produkter på. Her har jeg alle de nævnte produkter på, undtagen øjenskygge. Foundationen er #02 Natural 21 og på mine læber har jeg Juicy Lasting Tint i farven #19 Almond Rose. Highligter og blush er de viste farver i indlæget. For en god ordensskyld vil jeg lige tilføje at der ikke er noget filter på billedet eller ingen manipulation (photoshop). Jeg har blot skruet en lille smule op for lyset og mætheden af farverne.


Jeg håber dette indlæg har givet lidt inspiration til K-Beauty Makeup. Smid endelige en kommentar hvis jeg skal dele flere K-Beauty makeup produkter jeg bruger eller måske dem jeg prøvede som ikke virkede.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page