top of page

Instagram Konkurrence!I anledningen af at jeg har nået mit opslag nr. 100 på Instagram holder jeg en konkurrence. Jeg har samlet et lille pakke af lækre produkter som du har mulighed for at vinde, som en lille tak for støtten her og på Instagram.


Konkurrencen er kun for folk der bor i Europa, så hvis du evt. bor i England og meget gerne vil deltage, skal du selv betale for told og andre ting der bliver pålagt. Du deltager kun ved at gå ind på min Instagram profil og laver en kommentar på dette billede.


Alle produkter er nogle jeg selv har købt og de har en værdi af omkring 950 kr.

Produkterne er som følger:

  1. Neogen Charcoal Pads

  2. Cosrx Galactomyces 95 Tone Balancing Essence

  3. ENature Squeeze Green Watery Toner

  4. ENature Squeeze Green Watery Gel Cream

  5. Wellage One Day Solution (en blue solution + en collagen solution)

  6. 8-10 forskellige sheet masker


Hvordan du deltager:

  • Du skal følge mig på Instagram (handle kei_skin) du kan også trykke på det lille ikon i højre hjørne på denne side for at komme ind på min profil. Det er ikke fedt at følge for så at stoppe med at følge når konkurrencen er slut. Folk som gør dette vil blive blokeret

  • Du skal like mit opslag med dette billede på Instagram

  • Du skal lave en kommentar på samme billede hvor du fortæller hvilket trin i din hudpleje rutine du ikke kan leve uden

Da det er imod reglerne at bede folk om at dele og tagge andre i mit opslag, vil dette ikke være nødvendigt for at deltage. Hvis du har lyst til at dele mit opslag på Instagram eller tagge nogle venner som du synes også skal have mulighed for at deltage, vil jeg sætte stor pris på det, men det er ikke et must.


Konkurrencen løber fra d. 12 februar til og med d. 26 februar, og jeg finder en vinder efter et par dage. Vinderen vil blive kontaktet via Instagram DM. Vinderen vil have 24 timer til at kontakte mig med forsendelsesoplysninger.


Denne konkurrence har intet at gøre med Instagram eller nogle af de mærker som er nævnt. Når jeg har sendt pakken afsted fralægger jeg mig alt ansvar omkring hvilken stand produkterne ankommer eller hvis de forsvinder undervejs.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lidt om mig

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page