top of page

Hvad er K‘eiSkin


Produkter fra Thank You Farmer, Laneige, Neogen og COSRX

Mit navn er Mia og jeg er kæmpe fan af koreansk hudpleje, også kaldet Korean Beauty eller blot K-Beauty. Og jeg indrømmer det gerne!


Jeg har valgt at kalde bloggen K'eiSkin for at symbolisere mit fokus på koreansk hudpleje. K'ei er den fonestiske måde at skrive K på koreansk. K står selvfølgelige for K-Beauty, koreansk hudpleje og Korea. Skin har en dobbelt betydning, da det både betyder hud på engelsk og toner på koreansk.


De seneste par år er koreansk hudpleje blevet større og større herhjemme. Man kan nu købe det både i danske webbutikker dedikeret til K-Beauty, og selv store keder som Matas og Magasin har en lille sektion med udvalgte koreanske hudplejemærker.


Produkter fra COSRX, Dr. Jart+, The Ordinary og Pyunkan Yul

Min mission med denne blog er at skabe et overblik og alle de mange tusind forskellige mærker man kan købe. Jeg har som forbruger selv oplevet at jeg synes der mangler en side på dansk hvor man kan få mere dybdegående viden om ingredienser, mærker, hvordan man bygger en rutine op, eller tilføjer K-Beauty produkter til sin eksisterende rutine. Jeg ved om nogen at det kan være meget forvirrende at give sig i kast med koreansk hudpleje.

Jeg vil derfor gøre mit bedste til at guide dig i gennem junglen af mærker og produkter. Bloggen vil bestå af tips og information om forskellige produkter og anmeldelser af mærker jeg selv har prøvet. Jeg kan ikke afvise at der sniger sig et japansk hudpleje produkt ind, eller en anmeldelse af The Ordinary, som jeg også er meget stor fan af.


Til sammenligning er min egen hudtype dehydreret kombineret. Mine hudbekymringer er udbrud en gang i mellem og hyperpigmentering. Jeg vil dog sige at mange af de produkter som jeg skriver om kan bruges af de fleste hudtyper, da jeg generelt tester mange forskellige mærker og produkter til andre hudtyper også.


Disclaimer: Jeg er på ingen måde uddannet dermatolog eller andet inden for hudpleje. Bloggen er ment som en inspiration og jeg vil så vidt muligt tilføje kilder så du selv kan gå ind og se hvor jeg har mine fakta fra.


Det er vigtigt for mig at understege at hudpleje er en personlig ting, og produkter som virker for mig, virker måske ikke for dig og omvendt. Hvis du har spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte mig, jeg hjælper med glæde.


- Mia

0 kommentarer
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page