top of page

ENature


*Dette indlæg indeholder reklame. Produkter vist i opslaget er givet som reklame til gengæld for anmeldelse. Alle meninger og tanker om produkterne er helt mine egne For et par måneder siden var jeg så heldig at blive kontaktet og spurgt om jeg ville være ambassadør for det koreanske mærke ENature her i Skandinavien. Dette er samtidig det første indlæg jeg har lavet som indeholder reklame. For mig er gennemsigtighed og ærlighed omkring det jeg slår op på bloggen og på min Instagram det vigtigste for mig. Det er vigtig for mig at jer som læser min blog, ved at det altid er min helt ærlige mening som bliver beskrevet. Hvad er ENature for et mærke tænker du nok. ENature er et lidt nyt koreansk mærke som kommer fra firmaet Hanbul som har 30 års erfaring indenfor den koreanske kosmetik branche. Med den erfaring laver ENature produkter med naturlige ingredienser og smart technologi. Alle deres produkter ikke testet på dyr og alle produkter på nær deres Cicaherb Restore Multi-Balm, er veganske. De bruger genbrugspap og printer med soja blæk på deres indpakning omkring produkterne.


Hvad betyder det så at jeg er blevet ambassadør for ENature? Det betyder at jeg modtager gratis ENature produkter som jeg kan prøve og derefter slå op på min Instagram eller bruge i et opslag her på bloggen. Jeg er allerede begyndt at modtage en del gratis produkter fra andre mærker, også kaldet PR. Jeg har endnu ikke lavet nogle indlæg herinde med reklame, men det kommer jeg helt sikkert til i løbet af 2020. I Danmark skal man skrive alt som er givet gratis eller som man har fået betaling for på den ene eller anden måde, som reklame. I mit tilfælde har jeg indtil videre kun modtaget gratis produkter til gengæld for en post eller et indlæg. Med ENature betyder det, udover gratis produkter, også at jeg får rabat koder som jeg kan give til jer. Koderne vil som regel ligge på 20% på forskellige hjemmesider. For fuld gennemsigtighed, modtager jeg en vis procentdel af de køb på ENature som i laver når i bruger mine koder. De seneste par måneder har jeg prøvet lidt forskellige produkter fra ENature og særligt deres Squeeze Green Watery linje er jeg vild med. Jeg har også prøvet et par ting inden jeg var så heldig at blive ambassadør, og der var jeg også vild med deres produkter. Hvis du gerne vil læse en anmeldelse af deres Squeeze Green Watery serum fra før jeg blev ambassadør ligger den på min Instagram (handle: kei_skin) fra d. 15 november 2019. Hvis du synes ENature lyder som et interessant mærke har du nu mulighed for at få 20% rabat med koden KEISKIN20Boozt.com fra d. 3 Februar. Du kan kun bruge koden en enkelt gang og du skal købe for minimum 499 kr. Koden kan ikke bruges på produkter som er nedsat og den kan ikke bruges sammen med andre koder på Boozt.com.

Jeg håber mit opslag har hjulpet med at få alt det med reklame til at give mere mening samtidig med at du nu ved hvad du kan forvente af fremtidige opslag som indeholder reklamer herinde på min blog. Ærlighed omkring de produkter jeg prøver er super vigtig for mig og gennemsigtighed hvad angår ting som ofte bliver lidt gemt væk er også noget jeg gerne vil ændre på da jeg synes det er udnødvendigt at holde noget skjult.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lidt om mig

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page