top of page

Anmeldelse af LaneigeMed alt det der sker i øjeblikket med Covid-19 har jeg endelig tid til at skrive mere på bloggen. Jeg har på det seneste været meget mere aktiv på min Instagram end på bloggen og det er jeg ked af. Jeg har de seneste par måneder haft en del at se til og tænke på, så der har kun været overskud til opslag på Instagram. Men nu er jeg tilbage og jeg vil rigtig gerne ind i rytmen igen hvor jeg kan komme med et opslag hver anden weekend som minimum.


I dag har jeg en ny brand anmeldelse, nemlig Laneige. Laneige er efterhånden blevet et ret poplært mærke som mange også kender her i Danmark, fordi det blandet andet også bliver solgt i Sephora.


Laneige er et brand som hører under beauty konglomeratet Amore Pacific og startede i 1994. Brandet er særlig kendt for deres Water Bank produkt serie og er de seneste par år blevet meget populært uden for Sydkorea da de har satset stort på USA og Europa. Brandet er et af de lidt mere luxuriøse K-Beauty mærker og prisen er derfor også højere end hvis du køber Cosrx eller Innisfree. Laneige laver både hudpleje og makeup.


I min anmeldelse kommer jeg til at have fokus på nogle af de mest populære produkter, et par af dem kan du købe på danske K-Beauty sider eller Sephora.


Water Sleeping Mask

Water Sleeping Mask er måske nok det mest poplære produkt fra Laneige. Det er en nat maske som skal give huden en masse fugt i løbet af natten.


Den indeholder tre trademark ingredienser; Sleeptox som skal genoprette hudens fugt balance, MoistureWrap som indeholder Hunza aprikos og evening primrose rod som skal indhylle huden i et fugt lag, og til sidst SleepScent som er duften og indeholder orange blomst og ylang-ylang som skal hjælpe med at slappe af.


Jeg må ærligt sige jeg ikke er helt med på hvorfor ingredienserne skal trademarkes på den måde, men det må virke for det er et utroligt poplært produkt.Selve masken har en gelé agtig konsistens og den føles meget let på huden. Den har en let blå farve og der et tilsat parfume, men ikke tilsat essentielle olier. For mig er duften behagelig og ikke overvældende. Laneige har også lavet en version med lavendel duft. Jeg har ikke selv prøvet eller duftet til den, så kan ikke udtale mig om hvordan den er.


Jeg har været super glad for at bruge masken og jeg han virkelig mærke at min hud føles fugtet dagen efter brug. Jeg har brugt hele bøtten op, og ville have købt den igen hvis ikke det var fordi jeg forelskede mig endnu mere i deres Cica Sleeping Mask. Et andet minus ved denne maske er at den godt kan føles lidt klisteret på huden efter man har taget den på. Selvom jeg tog masken på en halv eller en hel time inden sengetid, ville min puden stadig få produkt på sig.


Cica Sleeping Mask


Dette er det nyeste skud på Lanige sleeping mask stammen. Dette er water sleeping maskens bedre kusine. Den er lavet som et allergi venligt produkt og indeholder ikke parfume og har en væsentlig korter ingrediens liste en water sleeping masken. Den har ingen tydelig duft, men den indeholder tea tree og palmarose olie i bunden af listen.


Masken indeholder squalane, glycerin, panthenol og shea butter. Den indeholder tre forskellige former for cica, dog et godt stykke nede af ingrediens listen, hvilket jeg synes er ærgerligt. Det er nok også derfor jeg mere ser masken som en fugtgivende og blødgørende maske end en der nødvendigvis beroliger min hud helt vildt.


Som du kan se er konsistensen en helt anden end water sleeping masken. Denne er tyk og cremet.


Jeg ser som sagt ikke de store beroligende effekter med denne maske, men den fugter virkelig min hud. Den suger ind i huden og opføre sig som en normal creme, i den forstand at den slet ikke virker klisteret på huden. Denne maske trænger helt ind i huden, hvilket er virkelig lækkert.


Da jeg har tendens til urenheder er jeg meget påpasselig med ikke at putte for meget på, og jeg har endnu ikke oplevet tilstoppet porer efter brug, selvom det er en ret tyk maske.


Cream Skin


Nu til tre produkter jeg har valgt at anmelde sammen, da de alle tilhøre den super hypet produkt linje, Cream Skin. I samlingen har jeg prøvet originalen Cream Skin Refiner, Cream Skin Mist og Cream Skin Milk Oil.


hovedingrediens for linjen er hvide te blade ekstrakt, som er rig på aminosyre, der styrker huden barrier. Den originale Cream Skin Refiner har konsistens som en toner, men giver et lag som en meget let dagcreme. Den kan derfor bruges som en fugtgivende toner af folk med tør hud, eller et sidste lag creme af folk med olieret hud.


Øverst er Cream Skin Milk Oil, nederst Cream Skin Refiner
Øverst er Cream Skin Milk Oil, nederst Cream Skin Refiner

Jeg er dog selv mest vild med mist udgaven. Jeg synes den er meget lettere i konsistens og det er nemmere at få et jævnt lag. Når det kommer til mists, kan den måde produktet kommer ud, variere en hel del. Det er en meget fin mist der kommer ud af Laneige, hvilket er rigtig dejligt. Jeg bruger som regel min mist som sidste step før en ansigtsolie.


Laneige lancerede så for nylig en Milk Oil, som er en hybrid mellem en olie rens og rensemælk. Man bruger dem som man ville en rense olie og den er virkelig mild og rar at bruge. Den renser makeup og solcreme rigtig godt af. Man behøver ikke emulgere olien før man renser af og det er derfor nemt at gå videre til anden rens. Denne olie rens er nok mit favorit Laneige produkt af alle dem jeg har prøvet.


Alt i alt kan jeg virkelig godt forstå hvorfor der er så meget hype omkring produkterne. De har alle flere forskellige måder hvorpå de kan bruges, og er milde produkter, alle uden parfume eller essentielle olier, så de kan også bruges af folk med sensitiv hudtype.


Lip Sleeping Mask & Lip Glowy Balm


Et andet yderst populært produkt er Laneige Lip Sleeping Mask. Dette er den originale med bær, hvilket læbepomaden også er.


Både masken og pomaden kan man få flere forskellige farver og duft/smag, så man burde kunne finde noget som passer sin egen smag.


Masken indeholder en masse god olier samt hyaluronsyre for at give læberne en masse fugt i mens man sover. Deres Lip Balm er en letter og mindre tyk udgave men med samme god olier og duft/smag.

Øverst er læbe masken, nederst er læbepomaden

Jeg kan selv bedst lide læbepomaden. Den giver en lille smule farve til læberne og fugter virkelig læberne godt i gennem uden at være klistret.


Læbe masken er fin, men jeg er ikke ved at falde bagover. Den føles tyk på læberne og giver ikke den bedste fugt ud af de andre læbe masker jeg har prøvet. Min favorit er Klavuu's Nourishing Care Lip Sleeping Pack, hvis nogen skulle være interesseret.


Eye Sleeping Mask


Sidste produkt er en maske til under øjnene. Som med de fleste produkter fra Laneige, er flasken virkelig smuk. Det er noget man godt kan have stående fremme, på badeværelset.


Selve produktet er en let gel, som man smør ud med en stor keramik kugle, så huden omkring øjnene bliver kølet ned når man bruger den.


Masken indeholder glycerin, og deres patent produkt MoistureWrap (fra deres Water Sleeping Mask), som giver området rigtig meget fugt i løbet af natten. Den indeholder også koffein som skal hjælpe på mørke rander under øjnene.


Jeg har desværre ikke så meget at sige om denne maske. Der er tilføjet parfume, men ikke noget som jeg synes er for meget eller utåleligt.


Den keramiske kugle er virkelig rar, og jeg overvejer at beholde selve toppen så jeg kan bruge den til at påføre andre øjencremer fremadrettet.


Selve produktet synes jeg ikke gjorde særlig meget for huden omkring mine øjne. Gelen er fin, den er ikke klistrende og den trænger godt ind, men jeg så bare ikke en stor nok forskel til at jeg ville investere i en igen.


Jeg håber du kan bruge min anmeldelse i din søgning efter hvilke Laneige produkter som er værd at bruge penge på.


- M

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page