top of page

Anmeldelse af I'm From

Opdateret: 16. jul. 2020*Dette indlæg indeholder reklame og affilate links og koder. Produkter markeret med * i opslaget er givet som reklame til gengæld for anmeldelse. Alle meninger og tanker om produkterne er helt mine egne


Så har jeg en anmeldelse af I'm From klar. I'm From er mest kendt for deres Rice Toner og deres wash off masker. Mærket fokusere på lokale koreanske ingredienser så som mugwort, ginseng og ris. På hver indpakning står der tydeligt hvor mange procenter der er af hovedingrediensen og hvor i Sydkorea den pågældende ingrediens er høstet.


I'm From fokusere på ingrediens gennemsigtighed og bruger mest mulige naturlige ingredienser. I'm From er et af de lidt mere nye K-Beauty mærker som bruger ingredienser der kaldes Hanbang. Hanbang er traditionel urte medicin og I'm From bruger disse traditionelle ingredienser sammen med moderne ingredienser så de skaber en god synergi.


En lille disclaimer; Jeg er en del af Wishtrend.com affiliate program. Dvs. at jeg har et link til deres side og hvis du skulle være interesseret i at købe noget derfra og køber ved brug af mit link, tjener jeg en lille procentdel af dit køb. Jeg har også en kode hvor du kan spare penge, som regel 10-15%. Alt dette er hjælper mig til at blive ved med at lave blog indlæg, billeder, indhold og teste produkter. Hvis du er interesseret i at købe fra Wishtrend og gerne vil støtte mig, så kan du bruge dette link: https://www.wishtrend.com/?a_aid=keiskin

Er det dit første køb, kan du få 10% ved brug at koden: E7E026C5

Jeg har derudover også en kode på 15% på I'm Froms nye Fig Line. Den kode deler jeg nederst.


Mugwort Mask*

Jeg er så heldig at Wishtrend sendte mig denne maske så jeg kunne prøve den. Jeg har nemlig kigget på den rigtig længe.


Masken indeholder 2,1% mugwort pulver og har en gel konsistens. For en lille opfrisker, så beroliger og fugter mugwort huden. Den indeholder derud også lakridsrod ekstrakt, grøn te ekstrakt, centella asiatica og rosmarin ekstrakt. Mugworten i denne maske er høstet i Ganghwa i Sydkorea. Masken indeholder ikke parfume eller essentielle olier.


Selve masken har en lidt brunlig farve og der er ret tydelige stykker af mugwort og rosmarin gætter jeg på. Bøtten er lavet af glas og føles luksuriøs i forhold til masker i plastikbøtter.


Du skal bruge den efter du har renset af og på tør hud. Man skal have den på mellem 5-10 minutter, hvorefter du skal vaske den af med lunken vand.Jeg kan rigtig godt lide masken. Den har en kølende effekt på huden med det samme man påføre den. Jeg bruger et mellem tykt lag og har den på 15-20 min. Jeg lader ikke masken tørre ud eller noget, men jeg føler jeg får mere ud af masken hvor jeg har den på i længere tid end hvad der står på pakken.


Jeg kan godt se en smule beroligende effekt på huden efter brug. Min hud virker mindre rød efter brug. Jeg bruger den 1-2 gange om ugen og kan helt sikkert godt se mig selv bruge den en del over sommeren grundet den kølende følelse gelen giver.


Jeg kan også godt se mig selv købe den selv når jeg er færdig med dette glas.


Rice Toner


Denne toner er et af de mest populære produkter fra I'm from, og med rigtig god grund!


Denne toner har en ret flydende konsistens, næsten som vand. Den indeholder 77,78% ris ekstrakt fra Yeoju i Sydkorea. Den indeholder også niacinamide, som sammen med ris skal give en mere klar og lysnet hudtone, samt anti-ageing fordele.


Jeg er helt vild med denne toner! Den er i min top 3 over de bedste toner jeg har prøvet. Man skal lige ryste den før brug da ris ekstrakten ligger sig i bunden. Jeg bruger den uden vat og tager en smule ud i hænderne og klapper det forsigtig ind i huden. Den er meget fugtgivende, men fedter ikke. Jeg kan klart se at min hudtone ser mere frisk og lys ud når jeg har brugt den.


I og med at der er så mange gode ingredienser i den, vil du godt kunne bruge den som både en toner og essence i en uden af gå på kompromis med de aktive ingredienser. Den indeholder ikke parfume eller essentielle olier.


Jeg vil til hver en tid altid have en flaske af denne på hånden.


Honey Mask


Dette er I'm From's mest populære wash off masker. Den indeholder 38,7% naturlig honning fra Jiri-san bjerget i Sydkorea. Den indeholder derudover også propolis og en masse gode olier så som macadamia olie, jojoba oile, hasselnøddeolie og solsikkefrø olie.


Masken skal berolige og give huden fugt og næring. Honningen og propolis ekstrakten beroliger og giver huden næring. De mange olier er selvfølgelig med til at fugte og blødgøre huden.


Masken har en meget honning lignende konsistens og farve. Den dufter meget lig honning, men ikke helt som hvis man åbner en bøtte honning fra supermarkedet. Den skiller en smule, men så skal man bare røre rundt i den.


I følge pakken kan man grundet ingredienserne have den på mellem 30 og 60 minutter uden den tørre ud.Denne maske giver virkelig huden meget næring. Den er nem at smøre på huden og løber ikke af når først den er påført.


Jeg har den altid på i en time ad gangen. den føles ikke klistret, men den er ikke nem at vaske af. Den kan faktisk være ret svær at vaske af, og jeg oplever et let lag film på huden efter jeg vaskede den af første gang. Det skyldes helt sikkert alle olierne i masken.


Jeg så en video med Euniunni hvor hun fortæller at hun bruger den medfølgende spatel til forsigtigt at skrabe masken af før man vasker den af med lunken vand. Dette lille trick gjorde en stor forskel med min oplevelse af masken.


Jeg bruger mest denne maske når jeg gerne vil forkæle mig selv lidt, da jeg føler den er for nærende til at bruge hver uge. De anbefaler heller ikke at man bruger den flere gange om ugen da honning og propolis godt kan få din hud til at få lidt urenheder. Jeg har ikke oplevet det efter brug men jeg bruger den heller ikke flere gange om ugen.


Mugwort Essence


Ja, dette er en lille prøve på den rene mugwort essence. Jeg har endnu ikke købt den fulde størrelse da jeg ikke har været helt sikker på om jeg ville investere i den endnu, derfor den lille mini. Dette vil selvfølgelig også påvirke min mening da jeg ikke har prøvet den i flere uger.


Denne essence er særlig fordi den indeholder 100% mugwort ekstrakt (udover konserverings ingredienser) fra Ganghwa i Sydkorea.


Ekstrakten er fermenteret en smule, men ikke lige så meget som andre "100%" mugwort essence på markedet. Den dufter som mugwort gør, meget urteagtigt. Den har en meget lille bitte viskositet, men er ellers næsten som vand.


Den mini jeg brugte op, føles meget fugtgivende. Den var rar at bruge i flere lag og jeg kunne godt se at min hud blive en smule beroliget efter brug. Jeg synes dog ikke jeg så lige så stor en forandring som med Missha Artemisia Essence. Jeg ved ikke om det er fordi jeg kun brugte den i 2-3 uger eller om det er fordi Missha's essence er mere fermenteret og at min hud bedre kan lide dette.


Jeg ved at dette er en holy grail for rigtig mange, så jeg vil ikke udelukke at jeg køber en flaske af den på et tidspunkt.


Mugwort Sheet Mask

Denne sheet maske er nok det produkt fra I'm From jeg mindst kan lide desværre.


Den indeholder 91,45% af deres mugwort ekstrakt fra Ganghwa i Sydkorea. Selve sheet masken er lavet med en I-cell teknologi, som er et ultra tyndt 100% grøntsags fiber materiale. Den kan derfor også bruges af folk med sensitiv hudtype.


Jeg har intet problem med selve sheet masken eller mugwort ekstrakten. De par gange jeg prøvede den oplevede jeg at de efterfølgende produkter jeg brugte endte med at pille sammen. Jeg har ikke hørt om mange andre som har oplevet det samme, så jeg tror det kan være sammensætningen af de produkter jeg brugte eller evt. bare min hud.


Det er ikke det mest forfærdelige, men det er dog en stor nok irritation for mig, at jeg ikke køber den igen.


Fig Collection*


Wishtrend var så søde for et par uger siden at sende mig hele I'm Froms nye fig linje. Linjen består af en cleansing balm, scrub maske og en boosting essence. Jeg har som du nok kan regne ud ikke haft mulighed for at teste produkterne længe nok til at komme med en rigtig anmeldelse. Dette afsnit vil derfor mere være en "first impressions" af de tre produkter.


Fig Cleansing Balm

Denne første rens er som cleansing balms er flest. Den skal bruges til at opløse makeup og solcreme inden du bruger din vandbaseret rens. Den indeholder 7,8% fignen vand og olie som er rig på vitaminer og polyfenoler (antioxidanter der findes i mange fødevarer)


Den har en sorbet agtig konsistens og den har en let pink farve. Den indeholder parfume, men ikke noget som jeg synes er overvældende. Den renser makeup og solcreme godt af og den er nem at emulgere og vaske af. Det er den første cleansing balm jeg har prøvet i et stykke tid og jeg synes den er fin.


Fig Scrub Mask

Endnu en maske fra I'm From. Denne maske indeholder 1,2% fignen pulver og sukker for at eksfoliere huden og efterlade den klar og sund.


Jeg er ikke den største fan af fysiske scrubs, så jeg vidste på forhånd at jeg ikke ville komme til at bruge masken som dette. Det gode ved masken er dog at man kan bruge den både som en scrub, men også som wash off maske. Jeg har blot lagt et tynd lag på huden i 10-15 minutter også skyllet forsigtigt af med lunken vand.


Hvis du som mig ikke er den største fan af scrubs, så har I'm From lavet andre rigtig gode wash off masker (se de andre jeg nævner her), som jeg hellere vil anbefale. Kan man derimod godt lide scrube masker, så har denne en virkelig fin tekstur og den føles ikke hård ved huden på nogen måde.


Fig Boosting Essence

Dette var det produkt i linjen jeg glædede mig mest til at prøve. Denne essence indeholder 62,7% fignen ekstrakt, som penetrere dybt ind i huden for et fugtgivende boost og hjælper derfor huden med at optage de efterfølgende produkter man bruger mere optimalt. Den indeholder "natural moisturising factors" peptider og aminosyrer som styrker hudens fugt barrier samt antioxidanter fra polyfenoler.


I den uges tid jeg har prøvet denne essence synes jeg den trænger godt ind i huden og efterlader den fugtet. Den har ingen parfume, hvilket jeg er meget glad for, og er en vandet essence med en smule viskositet. Jeg skal helt sikkert prøve den et par måneder endnu før jeg kan komme med en ordentlig anmeldelse. Den kommer jeg til at slå op på min Instagram, så husk at følge mig der også.


Hvis du synes et eller flere af produkterne i linjen lyder som noget du gerne vil prøve kan du fra i dag og indtil d. 31 maj bruge koden MIA15 og få 15% rabat på Wishtrend.com.


- M

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page