top of page

Anmeldelse af HuxleyHuxley er efterhånden ved at blive et ret kendt K-Beauty mærke, især også herhjemme hvor mærket bliver solgt steder som Lookfantastic, Boozt, Nelly og i & Other Stories butikker.


Huxley er kendt for deres meget minimalistiske indpakning, hvilket også var det som fangede mit øje da jeg opdagede mærket for et par år tilbage. Huxley har taget deres navn fra forfatteren Aldous Leonard Huxley som skrev "Brave New World" og deres motto er "Great things never came from comfort zones".


Huxley vil gerne skabe hudpleje produkter som kan hjælpe den moderne forbruger beskytte deres hud i en hektisk hverdag med unikke og effektive ingredienser. Huxley er kendt for at bruge figen kaktus olie i alle deres produkter og deres egen signatur duft. Figen kaktus olie indeholder en masse antioxidanter som blandt andet hjælper huden med at beskytte sig mod forurening, vitamin E og kan reducere rødme og pigmentering i huden.


Det er lidt svært at beskrive deres signatur duft, og det bedste jeg kan sige er at den dufter lidt eksklusivt. For mig er duften ikke for kraftig og jeg synes den er helt fantastisk, men hvis du ikke kan lide dufte eller er lidt følsom overfor dufte skal du helt sikkert lige overveje om Huxley er et mærke for dig.


Huxley laver både hudpleje, kropspleje, håndcremer og duftlys. Her i Danmark har vi ikke adgang til deres duftlys, men du kan købe deres kropspleje på Yesstyle hvor jeg selv har købt mit.

Huxley er ikke et af de billige K-Beauty mærker, så jeg håber min anmeldelse kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke af deres produkter som er værd at bruge sine penge på og hvilke ikke er.


Cleansing Oil Deep Clean Deep Moist & Cleansing Foam Deep Clean Deep Moist

Det øverste billede i dette post er et mini kit jeg købte for at prøve lidt forskelligt fra Huxley udover det jeg allerede har købt i normale størrelser. Denne cleansing duo var de to minis jeg var mest spændt på at prøve.


Vi kan starte med deres cleansing oil. Jeg ville ønske jeg ikke kunne lide den så meget som jeg gør, for den er lidt dyr (ca. 325 kr. for 200ml på Yesstyle). Den føles lækker, luksuriøs og duften er bare fantastisk. Den renser makeup og solcreme af og den er nem at emulgere og vaske af uden der er en følelse af en lag olie på huden.


Hvis du er på jagt efter en lækker olie rens og synes budgettet er til det, vil jeg klart anbefale den her. Jeg har selv lige nu en del olie rens i mine gemmer, så jeg står ikke og mangler en selv, men den her kommer i kurven næste gang.


Deres foam cleanser er desværre lidt en anden sag. Den har en let blålig farve og en god konsistens som skummer godt op. Den har selvfølgelig den lækre duft, som helt sikkert hiver min mening lidt op.


Men. Desværre oplevede jeg at min hud blev en lille smule strippet efter rens. Min hud føltes lidt stram og tør efter brug. Det er ikke den mest strippende skumrens jeg har prøvet, men når jeg ved at der findes mange andre skumrens som er billigere og ikke efterlader huden tør, synes jeg ikke den er det værd.


Hvis man har meget olieret hud kan den muligvis være ok, men jeg synes generelt at innovationen indenfor hudpleje gør at vi har så mange andre gode valg, så jeg ville nok vælge en anden rens, også selvom om denne faktisk er en af de billigere produkter fra Huxley.


Essence Brightly Ever After


Huxley har ikke lavet produkter som de kalder serum, men derimod essence. Da flaskerne er små (30 ml) som en serum normalt er, virker det også mere naturligt at bruge i det step.


Denne serum/essence indeholder selvfølgelig figen kaktus olie, men også niacinamide som hjlæper med at lysne huden og kontrollere olie produktion. Den indeholder også glutathione og bisabolol som skal hjælpe med at lysne huden og give en mere ensartet hud.


Selve serummet har en mælke konsistens som ikke føles tyk på nogen måde, så jeg kan stort set bruge den i en vilkårlig rækkefølge med mine andre serums.Jeg har brugt denne serum i omkring 6 uger og jeg har desværre ikke set de store forandringer i forhold til mere ensartet hud tone. Dog skal jeg pointere ud at man først ser effekten af niacinamide efter 8-12 uger. Jeg har aldrig brugt niacinamide for at gøre min hud tone mere ensartet, men for at balancere min olieproduktion. Jeg ved samtidig at mine pigmenteringer er kraftige og skal have mere hjælp en som så.


Med det i mente er jeg super glad for denne serum. Den er rar på huden og føles ikke tung selvom det er en mælke konsistens. Jeg ved at jeg blot skal forsætte med at bruge den for at få effekten af mindre olieproduktion. Duften er dejlig og jeg kommer til at forsætte med at bruge den fordi den gør mig bare glad at bruge.


Hvis du er på jagt efter din første niacinamide serum og gerne vil forkæle dig selv, synes jeg denne er et super godt bud.


Cream Glow Awakening


Dette er den eneste ansigtscreme jeg har prøvet fra Huxley. Den indeholder, som Brightly Ever After Essence, figen kaktus olie, niacinamide, glutathione og bisabolol.


Cremen skal hjælpe med at blødgøre og give huden fugt, samt lysne og gøre huden tonen ensartet. Cremen har en tyk og meget cremet konsistens.


Jeg brugte denne ansigtscreme sidste vinter, da den som sagt har en ret tyk konsistens. Den var helt perfekt til min hud i den kolde periode. Min hud elskede cremen, dog husker jeg ikke den store forskel i min hudtone andet en at den var enormt fugtgivende.


Jeg vil nok købe cremen igen, ikke for dens evne til at give ensartet hud tone, men fordi den giver huden en rigtig god og fugtgivende barrier i den kolde danske vinter.


Mask ; Moisture and Freshness & Mask ; Oil and Extract


Huxleys sheet masker er lidt anderledes end normale sheet masker. For det første er indpakningen helt gennemsigtig og meget minimalistisk. Derudover er der en lille del med ingredienser som man skal presse op i den store del med sheet masken og en essence.


Meningen er at sheet masken bliver blandet lige inden man skal bruge den så ingredienserne er friske. Selve sheet masken er lavet af et ultra fint microfiber materiale.


Oil and Extract essence indeholder figen kaktus ekstrakt og den lille del indeholder figen cactus olie. Moisture and Freshness indeholder også figen kaktus og olie, men også en cremet essence med hyaluronsyre.


Jeg er helt vild med disse sheet masker. De dufter af Huxleys signatur duft, sheet masken passer godt og den virker luksuriøs. Hvis jeg stadig købte sheet masker og havde råd ville jeg helt sikkert have en del af disse liggende på lager. Den med olie er lækker og ikke fedtende, den anden giver virkelig god fugt med den cremet essence.

Maskerne er i den dyre ende, så hvis du har nogle ynglings sheet masker som giver din hud fugt så ville jeg nok holde mig til dem, da jeg egentlig ikke synes Huxley er helt de knap 200 kr. for 3 styks værd. Men gode er de!


Essence Grab Water


Dette er den anden serum/essence jeg har prøvet fra Huxley. Dette er en fugtgivende serum som er i samme størrelse som den første, 30 ml. Den har en let tyktflydende konsistens, og dufter dejligt af signatur duften.


Som den anden serum er det en glas flaske som jeg synes giver en lidt mere luksus oplevelse når man bruger den. Selve indholdet har en let blå/tyrkis farve, men på huden er den gennemsigtig.


Den indeholder både figen kaktus ekstrakt og olie. Den indeholder også hyaluronsyre og ceramider som giver huden fugt og beskytter hudens barrier. Derudover indholder den pebermynte ekstrakt som skal hjælpe med at give en kølende effekt på huden.Dette er en rigtig fin fugtgivende serum. Den klistre ikke som andre hyaluronsyre serum ofte kan gøre og gør huden godt fugtet.


Det er ikke den mest revolutionerende fugtgivende serum jeg har prøvet. Jeg bruger ofte ikke en ren hyaluronsyre serum da jeg synes det kan ende med at blive alt for mange forskellige serums i min rutine. Jeg prøver derfor at finde serums der både har fugtgivende ingredienser og for eksempel niacinamide eller vitamin C.


Derfor kommer jeg ikke til at købe den her serum igen, da jeg personligt synes den er lidt overflødig. Hvis du ikke har brug for flere forskellige målrettet ingredienser som mig, men gerne vil have en lidt anderledes fugtgivende serum, er dette dog et godt bud.


Body Wash ; Moroccan Gardener & Body Lotion ; Moroccan Gardener


Huxleys bodycare har selvfølgelig begge den lækre signatur duft. Det er to store flasker på 300 ml, så der er masser af produkt for pengene. For mig er det en meget standard shower gel og body lotion. Men det som gør dem ekstraordinære er duften. De er begge nogle produkter som giver mig en følelse af hverdagsluksus.


Shower gelen har en god konsistens og skummer godt op og er nem at bruge i badet. Jeg bruger den med en svamp, så den skummer måske mere op grundet dette.


Body lotionen er egentlig den bedste af de to hvis jeg skal være ærlig. Jeg er ikke typen som kan smøre kroppen ind hver dag, da jeg ikke orker at gå rundt og vente på at cremen tørre ind i huden. Jeg har ofte prøvet cremer som er for fedtet og som ikke trænger ind før efter halve og hele timer. Denne creme er faktisk ret let og en som er helt perfekt til brug om sommeren. Den trænger så hurtigt ind og det er en helt anden oplevelse end jeg plejer med andre body lotion.


Disse to produkter er lækre i min mening og igen vil jeg kraftigt anbefale at man tjekker op på om man kan lide duften inden man investere i produkterne.


Jeg håber du har fået en bedre ide om Huxley og hvilke produkter der er noget værd eller ej.


- M

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page