top of page

Anmeldelse af Blanc DouxThe Lab Blanc Doux, eller blot Blanc Doux er stille og roligt blevet mere og mere populært i Sydkorea. Blanc Doux er i blandt den nye generation af mere minimalistiske K-Beauty brands. Det er et mærke som hovedsageligt fokusere på produkter med hyaluronsyre og det gør de til perfektion. Mærket har ikke så mange produkter i deres lineup, men fælles for dem alle er at de indeholder store mængder hyaluronsyre i forskellige molekyle størrelser, som kan trænger ind i hudens forskellige lag og give en masse fugt.


Derudover har mærket en super simpel og minimalistisk indpakning og ingen af deres produkter indeholder parfume eller essentielle olier. Blanc Doux er derfor et mærke som kan bruges af alle hudtyper. Jeg har prøvet 5 af deres bestsellers og jeg har generelt været ret glad for produkterne. Det er et mærke for dem som gerne vil have gode solide produkter uden for meget hurlumhej. Jeg føler dog at deres produkter kan en smule mere end blot at give fugt, men mere om under de enkelte produkter.


Blanc Doux Oligo Hyaluronic Acid 5000 Toner


Dette var virkelig en toner lige efter mit hjerte. Den var vandet og gav min hud super med fugt. Ingrediens listen er super simpel, men man kan godt fornemme at de ingredienser som er valgt, er blevet valgt med omhu. Udover hyaluronsyre, er der også glycerin og beta-glucan som begge giver fugt. Den indeholder også camellia ekstrakt som har antioxidanter, som allention og panthenol som går ind og beskytter hudbarrieren.


Den indeholder som sagt forskellige hyaluronsyre molekyler som virkelig gik ind og gav min hud et "plump" udseende. Men ikke nok med fugt, så følte jeg klart at den bare havde det lille ekstra end andre lige så simple toners (*host - Pyunkang Yul). Den var bare virkelig rar at bruge og jeg vil helt sikkert overveje at købe den igen når jeg har brugt mere af det jeg har liggende.


Blanc Doux Oligo Hyaluronic Acid Calming+ Cream


Denne creme er nok det af Blanc Douxs produkter jeg mindst kunne lide. Det er ikke så meget fordi det er et dårligt produkt, men mere blot fordi den var lidt meh. Udover hyaluronsyre indeholder den gode olier så som jojob, mango kerne olie og meadowfoam olie. Den har en let creme konsistens, sådan en lige midt i mellem for let og for tyk.


Denne creme er et godt eksempel på en super fin creme som bare ikke er så meget mere end det. Den gør hvad den skal, og den føles god på huden, hvilket jeg tror vi nogle gange har brug for, især hvis vi lige har eksperimenteret lidt for meget. Men det var bare ikke en creme jeg sådan greb ud efter på daglig basis. Jeg har andre super gode basis cremer, fra eksempelvis Illiyoon som jeg bruger meget mere, sikkert fordi de indeholder ceramider.


Blanc Doux Oligo Hyaluronic Acid Foam Cleanser


Hånden på hjertet, så er jeg faktisk mest til gel cleansers, men har af en eller anden grund vildt mange foam cleansers i mine gemmer. Denne rens lover både at rense huden i dybden, samtidig med at efterlade huden fugtet. Det er ret meget på en gang, især når det kommer til en foam cleanser, da de som regel godt kan være ret udtørrende.


Man må sige at Blanc Doux holder hvad de lover her. Den renser godt af, men efterlader min hud blød og fugtet. Jeg må sige at jeg efterhånden støder ind i flere og flere koreanske foam cleansers som er virkelig fugtgivende. Denne rens, sammen med solcremen er nok de to af Blanc Doux produkter jeg bedst kan lide.


Blanc Doux Oligo Hyaluronic Acid Sun Essence


Jeg har virkelig haft et øje på denne solcreme i et godt stykke tid og jeg er så ærgerlig over at jeg ikke købte den noget før. Dette er en kemisk solcreme og på trods af at den beskrives som en fugtgivende solcreme, giver den er semi-matte finish på min kombineret hud.


Den er super nem at bruge og den forsvinder virkelig ud til ingenting på huden. Det er derfor intet problem at bruge tre fingre metoden og få nok solcreme på. Jeg har også genpåført den i løbet af dagen uden at den pillede sig sammen på huden. Jeg kan virkelig godt anbefale den og det eneste problem jeg har med den, er at tuben er en smule lille. 40 ml rækker ikke super lang tid, og det er ikke en af de helt billige af slagens (omkring 160 kr. på Yesstyle).


Blanc Doux Oligo Hyaluronic Acid Boosting Ampoule


Sidste produkt jeg har prøvet er deres Hyaluronic Acid Boosting Ampoule. Denne serum indeholder, som alle de andre produkter, hyaluronsyre i forskellige størrelser. Selve produktet har en let gel konsistens og den er nem at absorbere ind i huden.


Jeg kunne super godt lide den og den er virkelig fugtgivende. Jeg kan rigtig godt lide at der ikke er parfume eller essentielle olier i den (eller nogle af Blanc Douxs andre produkter) for det betyder at selv folk med sensitiv hud kan bruge den. Jeg har hørt at den bliver sammenlignet med The Ordinarys hyaluronsyre serum og at den faktisk skulle være endnu bedre. Prisen er i hvert fald derhen af The Ordinary på omkring 95 kr. på Yesstyle. Jeg kan klart anbefale den hvis du er ude efter en god hyaluronsyre serum.


Blanc Doux har fornylig lanceret en ny lidt mere eksklusiv linje ved navn Prebiotic Cera. Produkterne indeholder, som navnet nok hentyder til, fermenteret ingredienser og ceramider. Det er faktisk to af mine favorit ingredienser og jeg har kraftigt overvejet at prøve dem. Dog er priserne ikke i den billige ende og jeg har allerede så meget hudpleje liggende at jeg ikke kan forsvare at købe mere lige nu.


Dog synes jeg klart du skal kigge efter Blanc Doux næste gang du shopper da jeg synes det er et mærke som har en del at byde på.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page