top of page

Anmeldselse af Neogen


Neogen er et af de mere let genkendelige mærker indenfor K-Beauty. NeogenLab, som det overordnet mærke hedder, laver forskellige produkter under andre navne, mest kendt i Danmark har vi Neogen Dermalogy og Re:p. Det er også disse to mærker jeg vil anmelde her.


Neogen beskriver sig selv som et mærke der:


Neogen Lab Creates High Performance Beauty Brands Based on the Core Principles of Advanced Bio Technology for Ultimate Skin Benefits.

Læs mere om Neogen her: https://www.neogenlab.us/pages/about-us


Neogen er et mærke der nok mest er kendt for at lave rigtig gode rense produkter som har gennemgået klinisk tests inden de bliver sendt ud på til forbrugere. Derudover har de også en del patenter på særlige hudpleje teknologier som de selv har udviklet. Det er klart et af de mere etableret mærker i Sydkorea som rigtig mange stoler på.


Jeg har prøvet et udvalg af deres mest populære produkter over en lang periode så jeg kunne danne mig den bedste mening om om dem.


Neogen Real Cica Pad

Næst efter renseprodukter er Neogen mest kendt for deres peel pads. De findes i mange forskellige slags, grøn te, lemon og denne med cica.


I bøtten ligger der 90 helt tynde stof rondeller som er gennemvædet af toner som indeholder cica ekstrakt, hyaluronsyre og mælkesyre (lactic acid). Meningen med denne og de andre peel pads som Neogen tilbyder er at man kan brugde dem som en form for meget mild daglig eksfoliering. Som billede viser har rondellen en form for nettekstur som også skal hjælpe med eksfoliering. Ingredienserne skal være med til at lindre, give huden fugt og eksfolierer sensitiv hud.


Da jeg åbner bøtten er det tydeligt at rondellerne er godt gennemvædet med toner blandingen. De dufter ikke kraftigt at noget og jeg kan ikke umiddelbart se på ingrediens listen om der er tilsat parfume. Det er en smule svært at få en rondel op ad bøtten da de er lavet af et meget tyndt materiale og jeg skal stå lidt tid og "grave" før jeg kan få en op.


For mig eksfolierer disse rondeller på ingen måde nok. Når jeg vil eksfolierer min hud skal jeg kunne se og mærke en forkel som når jeg bruger min The Ordinary Glycolic Acid 7% toner. Jeg har på ingen måde sensitiv hud og jeg kan derfor godt se hvorfor disse pads er lavet til den hudtype og ikke min. For mig og min hud er disse pads ikke andet en en rondeller med toner, dvs. ikke noget særligt som jeg ikke allerede har i mine skuffer og toiletskab, så det bliver ikke et genkøb fra mig.


Neogen Re:p Phytocell Cica Cream

Denne cica creme er en af mange slags cica cremer som jeg har og har prøvet. Re:p er Neogens mere naturlige undermærke som formulere med så naturlige ingredienser som muligt.


Denne cica creme er lavet med fire forskellige slags centella ekstrakter, blandt andet madecassoside og madecassic acid som skal lindre huden og forstærke hudens barriere.


Denne creme har en meget "naturlig" kraftig duft. Jeg blev hurtig vant til den og den generede mig ikke. Som billedet viser er cremen ret fed og det er klart en creme jeg kun har brugt om aften. For mig er denne cica creme ikke den bedste jeg har prøvet. Dens tykke konsistens blev for meget for mig efter et par uger og jeg endte med at stoppe brugen. Jeg mærkede ikke den store forskel på min hud andet end at jeg følte min porer blev en smule mere tilstoppede ved brugen af den.


Måske denne creme vil være bedre til tør hud, men jeg vil ikke anbefale den til dem med kombineret eller olieret hudtype. Jeg tror jeg vil prøve den igen når det bliver vinter og se om det gør en forkel. Men umiddelbart er det ikke en creme jeg vil købe igen.


Neogen Real Fresh Foam Green Tea

Denne rens er nok en af kult klassikernes top 10 inden for K-Beauty og derfor måtte jeg selvfølgelig også selv prøve den.


Denne skumrens indeholder fermenteret grøn te ekstrakt samt grøn te vand som skal hjælpe med at lindre tør og sensitiv hud. Denne skumrens kommer i mange forskellige slags, blandt andet også med blåbær og tranebær der hver især fungere til forskellige hudtyper. Denne skumrens med grøn te henvender sig mest til folk med kombineret og olieret hudtype.


Som det kan ses på billede kommer produktet ud som en færdig skum så du ikke selv behøver at stå og skumme det op med vand mellem hænderne inden brug. Skummen har en en lille smule grøn nuance og dufter af grøn te uden at være for kraftig.


Denne rens er dejlig nem at bruge og det er en dejlig oplevelse at bruge den. Jeg vil dog sige at den føles en lille smule udtørrende på min hud efter brug. Det er ikke noget der er vildt generende da jeg en gang i mellem godt kan lide den rene følelse jeg får efter brug. Jeg vil dog ikke bruge denne rens hver dag, da jeg er bange for min hud i sidste ende vil tørre helt ud da jeg døjer en del med dehydreret hud. Dem med mere olieret hud vil helt sikkert elske denne skumrens og jeg vil klart anbefale den. Det er et klart genkøb, dog vil jeg rigtig gerne prøve en af de andre varianter først.


Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam

Denne rens er en del af Neogens Real Cica linje, som sammen med deres pads også inkludere en micellar water og en olierens.


Denne rens indeholder centella ekstrakt, madecassoside og micellar partikler for at beskytte og opretholde huden fugt barriere.


Denne rens er min holy grail! Jeg ææælsker simpelthen denne rens så meget. Rensens konsistens er lækker og blød og den skummer op til en dejlig skum. Jeg føler på ingen måde at min hud er strippet for naturlige olier efter brug samtidig med at min hud føles helt ren. Jeg kan ikke anbefale denne rens nok! Da jeg begyndte at bruge denne rens opdagede jeg hvor aggressive mine tidligere renseprodukter havde været og hvordan det føles at have ren hud som ikke er helt stram og tør efter rens. Denne rens er ikke blot et genkøb (jeg har allerede købt endnu en), den vil være en fast del af min rutine i meget meget lang tid.


Neogen Re:p Nutrinature Ultra All In One Multitem

Denne gel creme er et hybrid produkt. Det er en toner, essence og emulsion samlet i et produkt. Det er derfor et rigtig godt produkt til dem som gerne vil samle nogle af de 10 trin, så de ikke skal bruge så lang tid på deres hudpleje rutine. Selvom det er en toner-essence kan den sikkert også bruges som en dag creme hvis man har meget olieret hud.


Denne gel er en del af Neogens Re:p linje, og den indeholder derfor mange naturlige og botaniske ingredienser, så som avokado, oliven, morgenfrue, kamille og Damaskus rose, som alle skal hjælpe med at styrke hudens barriere. Den indeholder også niacinamide som skal hjælpe med at udjævne hudtonen.


Jeg købte dette hybrid/multitasking produkt fordi jeg tænkte den kunne være god til de dage hvor jeg ikke kan overskue en stor hudpleje rutine. Konsistensen af produktet er god, den trænger ind i huden og giver min hud fugt. Det eneste minus, som kommer til at holde mig fra at bruge dette produkt regelmæssigt, er duften. Den har simpelthen så overvældende en duft af roser at det næsten ikke er til at holde ud! Jeg ved ikke om det er fordi jeg er vant til at mine produkter ikke har tilsat parfume, eller om jeg blot er sart, men det er i hvert fald en meget kraftig duft. Jeg har normalt ikke noget imod produkter med naturlige og tilsat parfume, da jeg ikke har sensitiv hud eller allergi. Dette produkt er et virkelig godt eksempel på at naturlig hudpleje ikke altid er bedre. Hvis du har bare den mindste overfølsomhed, vil jeg ikke anbefale dette produkt overhovedet.


Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea

Denne cleansing stick må også være en af de mere populære renseprodukter indenfor koreansk hudpleje. Den indeholder 99% naturlige ingredienser, olier og selvfølgelig grøn te.


Det er et renseprodukt som kan bruges som en rense olie, da den indeholder 13 forskellige naturlige olier. Den kan også bruges som en vandbaseret rens, da den skummer op når man tilføjer lidt vand. Meningen er derfor at du kan bruge denne rens som en del af din første rens, anden rens eller begge dele.


Denne rens bruges ved at du fugter dit ansigt en smule også begynder at massere den ind i huden så olierne kan opløse makeup og solcreme. Når du føler alt er opløst skal du fugte dine hænder og skumme rensen op og vaske produktet af. Du kan gentage eller gå videre til din almindelige vandbaseret rens.


For mig er dette et af Neogens mest succesfulde multitasking produkter. Den dufter godt, den renser af, dog vil jeg ikke bruge den efter en aften i byen hvor jeg har haft fuld makeup på, men lidt concealer og blush kan den sagens rense af. De små blade af grøn te giver også en let eksfoliering hvilket jeg rigtig godt kan lide. For mig er det er produkt hvor selve oplevelsen af at bruge den også en en stor del af produktet. Da det er en solid rense stick vil den være super praktisk at tage med på rejser, samtidig med at man ikke behøver at slæbe både en olie rens og en vandbaseret rens med. Jeg tror der er meget god chance for at jeg vil købe den igen når jeg har brugt den færdig.


Neogen Real Ferment Micro Essence

Denne essence må efterhånden være det mest populære produkt fra Neogen. Den er i hvert fald som nr. 1 hos YesStyle.


Denne essence indeholder flere forskellige fermenteret ingredienser, så som fermenteret ris ekstrakt og fermenteret birkesaft. Jeg har et blog indlæg hvor jeg fortæller meget mere om fermenteret ingredienser lige her. De fermenteret ingredienser i denne essence er med til at give huden fugt, give en mere ensartet hudtone og styrke hudens barriere.


Jeg må sige at jeg på ingen måde havde regnet med at jeg ville blive SÅ vild med denne essence som jeg er. Jeg har set den blive anbefalet flere gange og tænkte ærligt at den nok ville give min hud det samme som COSRX Galactomyces Essence. Jeg opdagede hurtigt at denne essence er noget udover det sædvanlige! Den har en meget vandet konsistens og den trænger derfor virkelig godt og hurtigt ind i huden.


Allerede efter et par gange blev det tydeligt hvor meget fugt den giver min hud og hvor godt de fermenteret ingredienser arbejder på min hud. Den har ingen duft eller tilsat parfume og efterlader ikke huden klisteret på nogen måde. Jeg kan slet ikke anbefale denne essence nok! Jeg har prøvet et par andre essences siden, men ingen kan komme i nærheden af denne. Jeg vil sige at denne essence er et genkøb, men jeg har allerede købt endnu en som ligger klar i min skuffe så snart jeg får brugt min første flaske op.


Jeg håber du nu ved om Neogen er et mærke for dig og er blevet interesseret i at tilføje et produkt eller to til din egen rutine.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page