top of page

Anmeldelse af Purito


Purito er et relativt nyt koreansk hudpleje mærke. Mærket er i løbet 2019 blevet ultra populært i blandt folk som holder af K-Beauty da de var nogle af de første som begyndte at fokusere mere på clean beauty. Jeg tænkte derfor at jeg selv måtte prøve et par ting så jeg kan give min mening om deres produkter er noget værd eller ej.


Navnet Purito er sammensat af det engelske ord purity og det koreanske ord for jord. Mærket har en filosofi om at lave sikre og ærlige produkter hvor de kun bruger naturlige ingredienser. Mærket tester ikke på dyr og den indpakning produkterne kommer i, er lavet af miljø venligt genbrugspap. Alle deres produkter er veganske og uden tilsat parfume. Jeg skal dog pointere at selvom der ikke er tilsat parfume, er der flere af deres produkter som indeholder æteriske olier.


Purito er derudover også et mærke som er ret billigt (priser taget fra YesStyle), idet de har droppet at bruge penge på en masse markedsføring. Deres popularitet kommer derfor fra folk som har prøvet deres produkter og snakker om det på deres Instagram eller blog og anbefaler det til andre.


Purito er derfor et mærke for dem som gerne vil have fokus på gode og sikre ingredienser i deres hudpleje. De senere år er der flere og flere koreanske mærker som er begyndt at have fokus på miljø venlig indpakning, samt mere rene ingredienser.


Læs mere om Purito her: https://puritoen.com/story.html


Pure Hyaluronic Acid 90 Serum

Denne serum er den første hyaluronsyre serum som jeg har prøvet. Grunden til jeg valgte denne serum og ikke deres anden yderst populære Centella Green Level Buffet, var at den indeholder 90% hyaluronsyre. Jeg havde i et stykke tid kigget på andre hyaluronsyre serums som havde en del mindre procent HA i, så da jeg så denne var jeg helt klar på at jeg måtte prøve den.


Udover hyaluronsyre har den også en smule vitamin C og aloe vera ekstrakt. Den har ingen duft og indeholder derfor ingen æteriske olier. Konsistensen er som en tyk gel og et enkelt pump er nok til hele mit ansigt.


Den giver min hud fugt og den føles behageligt på huden. Udover fugt har jeg ikke oplevet andre effekter ved brug af den, hvilket ikke er særligt overraskende.


Jeg kommer sandsynligvis ikke til at købe denne serum igen, ikke fordi jeg ikke kan lide den, men mere fordi jeg gerne vil prøve kræfter med andre hyaluronsyre serums.


Centella Green Level Calming Toner

Denne toner er en stor favorit i bland mange beauty blogger og Instagrammer, hvilket også er derfor jeg valgte at teste den.


Det første som slår mig da jeg åbner den er duften. Jeg er som skrevet et par gange før, ikke sensitiv eller overfølsom overfor parfume eller æteriske olier, men denne duft var meget overvældende. Jeg havde meget svært ved at bruge den faktisk fordi duften simpelthen var for kraftig. Jeg brugte den i halvanden uge, men stoppede hurtigt fordi duften blev for meget. Toneren indeholder 4 forskellige æteriske olier, hvilket jeg synes er meget unødvendigt.


Jeg ville gerne give toneren en chance til så jeg med god samvittighed kan lave en god anmeldelse. I anden omgang nåede jeg at bruge den i 2 en halv uge før jeg måtte stoppe. Min hud begyndte at blive rød hver gang jeg havde brugt den. Min hud ville blive rød særligt omkring munden og hagen hvor jeg døjer med urenheder engang i mellem. Det var ikke smertefuldt eller noget og forvandt så snart jeg brugte nogle mere beroligende produkter.


Jeg mistænker at det er ingrediensen witch hazel som er skyld i rødmen, da jeg før har slået ud efter brug af en toner med samme ingrediens.


Jeg vil ikke anbefale at du skal eller ikke skal købe denne toner, men min erfaring er bare ikke god. Jeg ved at der er rigtig rigtig mange som sværger til den, så hvis du overvejer at købe den så synes jeg du skal læse nogle flere anmeldelser før du beslutter dig.


Galacto Niacin 97 Power Essence

Jeg var meget spændt på at prøve denne essence da den indeholder to af mine ynglings ingredienser, nemlig niacinamide og galactomyces.


Jeg har før skrevet om galactomyces og fermenterede ingredienser her hvis du gerne vil vide hvad det er og hvorfor det er godt i hudpleje.


Denne essence indeholder 92% galactomyces og 5% niacinamide, så jeg vidste at der skulle gå meget galt hvis ikke jeg kunne lide denne essence. Og det gør jeg selvfølgelig! Jeg kan virkelig godt lide konsistensen, som minder rigtig meget om COSRX Galactomyces Essence, så en smule gel-agtig men stadig lidt vandet. Det fede ved denne essence er at jeg kan droppe min The Ordinary Niacinamide serum.


Det eneste minus er størrelsen. Der er kun 60 ML essence hvilket gør at man bruger den virkelig hurtig op. Jeg kommer måske til at købe den igen, dog ikke lige foreløbig da jeg har en del andre essence som jeg skal have testet.


Centella Green Level Safe Sun SPF50+

Sidst men ikke mindst en populære solcreme. Denne solcreme er en kemisk solcreme so den efterlader ikke hvide afmærkninger på huden.


Denne solcreme indeholder centella som er med til at berolige huden og er faktor 50. Der 2 forskellige æteriske olier og jeg er ikke mega generet af duften. Jeg ved dog at man kan få den i en version uden æteriske olier og dermed duft.


Denne solcreme er helt fin. Ikke noget vanvittigt anderledes, og jeg hverken hader eller elsker den. Jeg får nok brug den op, men kommer ikke til at købe den igen.


Purito er et mærke som jeg vil anbefale til dem som aktivt leder efter produkter som er veganske, ikke indeholder kunstig parfume eller farve, og bruger mere naturlige ingredienser.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page