top of page

Anmeldelse af Isntree*Dette indlæg indeholder reklame. Produkter markeret med * i opslaget er givet som reklame til gengæld for anmeldelse. Alle meninger og tanker om produkterne er helt mine egne


Isntree er et lidt nyere K-Beauty mærke som hurtigt er blevet super populært, især også herhjemme, hvor mange af de danske K-Beauty webshops sælger mærket. Isntree navnet er en samling af de tre ord: Island, Nature og Tree.


Mærkets ethos er at de bruger kvalitets ingredienser fra naturen, til en fair pris. Isntree tester ikke på dyr og bruger "eco-friendly" indpakning og sørger ligeledes for at bruge minimal indpakning. Hvis du gerne vil se hvilke ingredienser som mærket ikke formulere med, kan du tage et kig på deres hjemmeside her.


Da jeg første gang selv så mærket troede jeg det var et copycat mærke af Innisfree, hvilket jeg synes var underligt. Men det gik hurtigt op for mig at Isntree er et helt selvstændigt mærke som laver meget anderledes produkter end Innisfree.


Omdrejningspunket for alle Isntrees produkter er som regel en ingrediens fra naturen, så som mugwort, aloe vera, grøn te, roser, mm. Men de formulere også med videnskabelige ingredienser, så som hyaluronsyre, AHA, BHA, vitamin C, mm.


Jeg har her samlet alle de Isntree produkter jeg har prøvet og som er nogle af de mest populære produkter som de har lavet. Jeg håber det kan hjælpe lidt i junglen med alt for mange mærker og produkter.


Real Rose Calming Mask


Dette er en af de mest poplære masker fra Isntree. Masken er en gel baseret maske som indeholder 60% rosen vand, rigtige rosenblade, rose olie, og hyaluronsyre. Ifølge Isntree skal masken berolige huden og give den en masse fugt.


Masken indeholder ikke parfume men et par essentielle olier. Personligt har jeg ikke nogle problemer med nogle af delene, men nævner det blot i tilfælde af nogen har allergi eller gerne vil undgå det ene eller andet.For mig er denne maske ganske udmærket. Det er ikke den mest fantastiske maske og jeg synes bestemt ikke jeg oplever at den beroliger min hud særlig meget. Hvis masken gør noget, giver den måske en smule fugt men ellers er den lidt ligegyldig.


Da det er en gel kan det virke lige kølende men ellers er det ikke en maske jeg vil anbefale, med mindre man bare elsker rosen duft og alt med rose, så tror jeg helt sikkert den vil være perfekt. En anden maske som Isntree har, men som jeg ikke selv har prøvet, da jeg allerede har en del lermasker, er deres mugwort lermaske. Den ser meget interessant ud, og jeg overvejer kraftigt at købe den på et tidspunkt i stedet.


Hyaluronic Acid Toner Plus*


Denne toner er en udvidet udgave af Isntrees klassiske hyaluronsyre toner, som kommer i en hvid flaske. Den indeholder 5 forskellige hyaluronsyre i forskellige molekyle størrelser som trænger ind i hudens forskellige lag. Den indeholder derudover også grøn te, kamille, lakridsrod, centella og aloe vera. Teksturen på toneren er en smule tyk, så man behøver ikke meget produkt for at den er effektiv. Jeg er som regel ikke fan af tykke tonere og jeg kan bedst lide dem vandet og let, men denne var ikke så slem som jeg troede.


Toneren er selvfølgelig fugtgivende og selvom den er fyldt med hyaluronsyre føles den slet ikke klistret, som nogle serum eller tonere med hyaluronsyre godt kan blive. Jeg synes den fungerede bedst for mig når jeg brugte den med en vatrondel og ikke som jeg gør med mine andre tonere, bruger hænderne.


Jeg er også begyndt at blande den med min The Ordinary 100% L - Ascorbic Acid pulver som serum og det fungere super godt. Med Alpha arbutin kunne blandingen godt blive klistret, men med denne toner i stedet er det meget mere behageligt. Det er den perfekte fugtgivende toner til dem som kan lide tyktflydende tonere og har brug for et super fugt boost.


Green Tea Fresh Emulsion


Emulsion er ikke noget vi kender særlig meget til her i vesten, men inden for K-Beauty og J-Beauty er det meget normalt at bruge emulsions. Det er stort set et produkt som fungere som en let creme. Denne emulsion indeholder grøn te fra Jeju øen, ginkgo biloba, centella og blåbær ekstrakt. Grøn te er med til at berolige huden og regulere sebum produktion.


Folk bruger den enten om sommeren som en dagcreme eller natcreme når de gerne vil have noget rigtig let som afslutningen i deres rutine, selvfølgelig alt afhængigt af hudtype. Om vinteren bliver emulsions ofte brugt som et let lag ekstra creme, som skal virke beskyttende og ekstra fugtgivende under din normale dagcreme eller natcreme.Jeg har ikke prøvet særlig mange emulsions og har altid haft svært ved at finde ud af hvordan jeg skal bruge dem. I tilfældet med denne her med grøn te, en af mine favorit ingredienser, har jeg brugt den som en let dagcreme på varme dage.


Den har en super let konsistens og på min kombineret hud giver den et perfekt lag som afslutning på en rutine med lette lag. Den indeholder ingen parfume eller essentielle olier, og dufter ikke af så meget andet end creme. Jeg vil klart anbefale en emulsion hvis du døjer med olieret hud til sommer perioden, da det kan være et godt alternativ til en gel creme.


Green Tea Fresh Toner


Denne toner indeholder hele 80% grøn te fra Jeju øen som første ingrediens på inci listen. Den indeholder også ginkgo biloba, centella og hyaluronsyre. Som skrevet før er grøn te med til at berolige huden og regulere olie produktionen i huden.


Det er nok den mest populære toner fra Isntree og det kan jeg virkelig godt forstå. Den har en helt vandet konsistens og føles så lækker på huden. Den indeholder ikke parfume eller essentielle olier og dufter ikke super meget af grøn te, men har mere bare en lidt sødlige duft.


Jeg må sige at dette er i min top 5 over de bedste tonere jeg har prøvet. Den er så rar at bruge og trænger ind i huden virkelig nemt. Fordi den har en vandet konsistens er den nemt at bruge i flere lag på huden, og den føles fugtgivende og beroligende. Jeg kan også mærke at den balancere sebum produktionen i huden en smule. Jeg ser virkelig bare frem til at bruge den hver dag.


Jeg har også hørt at den skulle være en ok dupe for Amore Pacific Vintage Single Extract Essence, som er en essence der indeholder næsten 100% grøn te som er blevet fermenteret i 100 dage og koster omkring 1100 kr. for 150 ml.


Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream*


Denne gel creme er en del af Isntrees hyaluronic acid linje. Den indeholder, som deres blå toner også, 5 slags hyaluronsyre i forskellige molekyle størrelse så den giver huden helt optimal fugt. Den indeholder som mange af Isntrees produkter, derudover også centella, lakridsrod ekstrakt og grøn te.


Cremens konsistens er lidt en mellemting mellem en helt gel og en let creme. Isntree beskriver teksturen som en "jelly" hvilket jeg synes beskriver den meget godt. Cremen fungere bedst for folk med olieret eller kombineret hudtype, især hvis man også har dehydreret hud som har brug for godt fugt i hudens forskellige lag.Gel og gel cremer er en stor del af min rutine i de varmere måneder og denne gel creme er perfekt til de måneder lige før det bliver rigtig varmt. Det er en super simpel creme og den indeholder som de fleste andre produkter fra Isntree ikke parfume eller essentielle olie. Den dufter bare lidt af creme.


Selvom der er 5 forskellige typer hyaluronsyre er den slet ikke klistret og trænger virkelig godt ind i huden. Tuben er også stor og man skal ikke bruge særlig meget ad gangen, så jeg kan godt se mig selv bruge den på kroppen også, når jeg skal bruge noget let men fugtgivende om sommeren.


Jeg håber mit indlæg har hjulpet lidt med at finde ud af hvilke produkter fra Isntree som er værd at købe.


- M

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page