top of page

Anmeldelse af Innisfree Green TeaSå er jeg klar med en delvis anmeldelse af mærket Innisfree. Denne anmeldelse er lidt anderledes end de andre jeg har på bloggen da jeg ikke længere har et par af produkterne, så jeg kan derfor ikke vise konsistensen, samtidig er billederne også anderledes. Jeg håber ikke det påvirker min anmeldelse for meget. Innisfree har lavet virkelig mange forskellige produkter, så denne anmeldelse vil kun fokusere på nogle produkter fra deres green tea linje.


Innisfree er et af de originale koreanske mærker, som mange også kender. Mærket skriver selv på deres amerikanske hjemmeside:

Provide innovative and reasonably-priced skin care solutions for all skin types and concerns

Link til hjemmeside: https://us.innisfree.com/pages/about-innisfree-concept


Deres filosofi rammer helt plet. Innisfree laver milde produkter til alle hudtyper til rigtig gode priser. Det var og er stadig det som tiltrækker mig ved mærket. Grøn te er en ingrediens som jeg føler har rigtig mange fordele og som jeg har skrevet om et tidligere indlæg her. Jeg er derfor konstant på jagt efter produkter med grøn te som passer til min hud og konsistens præferencer.


Jeg skal lige pointere at der er tilsat parfume i alle produkterne jeg skriver om, men Innisfree har masser andre produkter til sensitiv hud og produkter helt uden parfume hvis man er interesseret i at undersøge nærmere.


Green Tea Seed Serum

Denne serum indeholder antioxidanter fra den høje ekstrakt af grøn te, samt 16 forskellige aminosyre. Alt dette er med til at give huden fugt og beskytte huden.


Denne serum er en af de mest populære produkter fra Innisfree og jeg måtte derfor selv prøve den. Den har en let gel konsistens og den dufter af grøn te uden af være for meget. Den trænger nemt ind i huden og efterlader ikke en klistret finish på huden. Min hud føles fugtet og den er virkelig rar at bruge, men det stopper desværre også der. Jeg kan ikke se eller mærke nogen anden forskel end fugt.


Hvis man er ny bruger af serum, ikke lider af tør hud, eller har brug for en serum til sommer er denne et rigtig godt valg. Da jeg selv har dehydreret bruger jeg selv hyaluronsyre for at give min hud den ekstra fugt som den behøver.


Det bliver ikke et genkøb for mig, men alt i alt er det en rigtig fin serum.


Green Tea Balancing Skin EX

Som bekendt betyder skin toner på koreansk, men denne toner er meget anderledes end dem vi kender fra vesten.


Som med hele linjen indeholder denne toner grøn te fra Jeju øen, samt aminosyre. Denne toner skal give fugt og hjælpe med at skabe balance i olieproduktionen. Det gør den idel til folk med olieret og kombineret hud.


I min anmeldelse af Dear, Klairs er der en toner som har en meget tyk og anderledes konsistens. Denne toner er præcis det samme. Den har en meget tyk konsistens, men så snart den kommer på vat eller på huden, bliver den helt flydende. Den dufter let af grøn te og giver huden et godt lag fugt.


Det bliver dog ikke et genkøb da jeg fortrækker at mine toner er helt flydende. Jeg er stadig på jagt efter en god vandet toner med grøn te for denne var desværre ikke helt min kop te. Det er en rigtig fin toner, her handler det nok bare mere om mine personlige præferencer i forhold til konsistens.


Green Tea Morning Cleanser

For et par indlæg siden havde jeg denne rens med som en af mine favorit produkter i 2019.


I det indlæg forklare jeg at denne rens ikke indeholde SLS og derfor ikke skummer op når man bruger den. I starten var jeg faktisk slet ikke fan. Jeg ville gerne have en mild rens til om morgenen og tænkte jeg ville prøve en non-foamning rens.


Jeg havde dog svært ved at vende mig til det i starten. Efter en uges tid kunne jeg dog se hvorfor det kan være en fordel at bruge en mild rens om morgenen når man ikke har brug for så meget. Min hud elsker virkelig at jeg er skiftet over til den og jeg har allerede brugt to tuber af den. Den renser uden at strippe huden


Det bliver helt sikkert et genkøb, når jeg kan købe produkter igen.


Green Tea Balancing Cream EX

Denne creme har som de andre produkter en mild duft af grøn te. Selve konsistensen er mest som en gel-creme. Den er let, m,en samtidig tykkere end blot en gel.


For mig er denne creme perfekt til forår eller efterår. Den giver fugt uden at virke tung og den gør ikke min hud fedtet. Det er en meget ligetil creme uden for mange ekstra ting. Den vil derfor være god hvis man leder efter en simpel creme uden aktive ingredienser. Denne creme er som de andre produkter i linjen nok bedst egnet til en med kombineret eller olieret hud.


Det bliver nok ikke et genkøb med det samme da jeg ved at der findes en del andre cremer jeg gerne vil prøve først. Men den er helt sikkert i toppen af de bedste cremer jeg har prøvet.


Jeg håber du har fået lidt smag for hvad Innisfree er for et mærke og hvad deres produkter måske kan gøre for dig.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page