top of page

Anmeldelse af Dr. Jart+

Opdateret: 8. sep. 2019



Dr. Jart+ er et af de koreanske mærker som er meget populært i Sydkorea og som også er blevet populært internationalt. Dr. Jart+ forener hudpleje med lækker og farvestrålende indpakning. De er nok mest kendt for deres mange forskellige sheet masker, hvilket også vil være tydeligt i denne anmeldelse, og deres Cica linje.


Dr. Jart+ beskriver sig selv som et mærke der er:


Powered by science, inspired by art. Dr.Jart innovates formulas to deliver effective treatment and visible results.

Se mere om Dr. Jart+ her: https://us.drjart.com/pages/about


Dr. Jart+ blev lanceret i 2005 af en dermatolog og en arkitekt, hvilket er meget tydeligt i deres kreative udtryk. Dr. Jart+ er et meget innovativt mærke som bruger anderledes og avanceret teknologi i deres formler og produkter.


Jeg har afprøvet en del af deres masker og to af deres andre produkter over en længere periode. Jeg har afprøvet 6 forskellige sheet masker, Firming Sleeping Mask og Water Fuse Ultimate Hydro Gel.


1. Dr. Jart+ Firming Sleeping Mask

Denne nat maske var en af de første nat masker jeg har prøvet. Den er anderledes fordi konsistensen minder mere om en tyk creme, end de andre gel former som nat masker plejer at have.


Den har en dejlig behagelig duft, så hvis man er overfølsom for parfume skal man holde sig fra at afprøve den.


Masken har som sagt en ret tyk og lidt klistret konsistens, men den trænger overraskende meget ind i huden. Jeg oplever at den trænger helt ind i huden og efterlader ikke huden let fugtig som andre nat masker gør. For mig er det derfor en maske jeg bruger mere om sommeren, end vinteren hvor min hud som regel har brug for en del mere fugt.


Jeg ser desværre ikke de store synlige forandringer når jeg vågner dagen efter og jeg vil nok sige at denne nat maske er meget gennemsnitlig. Den er ikke fantastisk, men heller ikke den værste jeg har prøvet. Det der trækker masken op er dens evne til at trænge ind i huden så man ikke skal bekymre som for meget over at efterlade produkt på hovedpuden. Jeg dog kommer med al sandsynlighed ikke til at købe den igen.


2. Dr. Jart+ Water Fuse Ultimate Hydro Gel


Denne gel ansigtscreme har reddet min sommer! Den er en af de bedste gel cremer jeg har prøvet.


Jeg har kombineret dehydreret hud og hvis du har tendens til olieret hud er gel cremer det bedste du kan vælge for din hud, især om sommeren.


Jeg opdagede cremen da jeg så en video af K-Beauty YouTuber James Welsh og tænkte jeg selv måtte prøve den. Den har meget lidt duft og jeg kan desværre ikke se på deres side om den indeholder parfume eller ej. Den er let blålig i farven og man skal ikke bruge særlig meget produkt for at få den fulde effekt. Den glider let henover ansigtet og bliver næsten omdannet til vand når man smører den ud. Den giver min hud den helt rette mængde fugt uden at tilstoppe mine porer eller give mig tør hud midt på dagen.


Jeg kan kun anbefale cremen hvis man døjer med olieret hud eller har kombineret hud og gerne vil have en god solid gel creme. Denne creme er helt sikkert et genkøb.


3. Dr. Jart+ Sheet Mask


Der finde mange forskellige slag sheet masker i alle pris klasser. Det hele kommer an på hvad dit budget er og hvilken type der tiltaler dig.


Sheet maskerne fra Dr. Jart+ synes jeg er en smule mere luksuriøse end de gængse sheet masker fra eksempelvis Innisfree og Nature Republic. Prisen ligger på omkring 30 kr. stykket på YesStyle (jeg har et indlæg her om hvor jeg køber koreansk hudpleje), hvorimod Innisfree ligger til ca. 17 kr. stykket. For mig er Dr. Jart+ maskerne klart det værd for du kan virkelig mærke forskellen. De indeholder mere serum, flere aktive ingredienser så som niacinemide, Q10, peptider, collagen og aloe vera.


Jeg oplever maskerne som super gode og vil klart anbefale dem, hvis du gerne vil bruge lidt flere penge på en sheet maske. For mig er der forskel på sheet masker og man kan klart mærke det i kvaliteten og i mængden af serum som pakken indeholder. Dr. Jart+ maskerne kan jeg som regel have på i længere tid en 20 minutter. Når du har en sheet maske på i længere tid end de anbefalet 15-20 minutter, skal du dog være opmærksom på at din maske ikke begynder at tørre ud. Hvis du lader en sheet maske sidde så længe at den tørre ud, vil den trække al fugt ud af din hud igen. Det er også derfor man aldrig må sove med en sheet maske på.


Dr. Jart+ er et af de bedre koreanske mærker jeg har prøvet, men dog ikke et af de billigste. Så hvis du er på udkig efter gode koreanske mærker du kan prøve uden at gå over budget vil jeg anbefale du prøver Innisfree eller COSRX. Der kommer anmeldelser af de mærker på bloggen på et senere tidspunkt.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page