top of page

Anmeldelse af Dear, Klairs - opdateret

Opdateret: 14. dec. 2020


*Dette indlæg indeholder reklame. Produkter markeret med * i opslaget er givet som reklame til gengæld for anmeldelse. Alle meninger og tanker om produkterne er helt mine egne


Som titlen nok hentyder til vil dette være en lidt mere opdateret anmeldelse af Dear, Klairs, både fordi jeg siden mit første oplæg har prøvet en del flere af deres produkter, men også fordi jeg har ændret mening om mærket siden da. Min første anmeldelse var nok lidt lunken, men nu er Klairs gået hen og er blevet at af min favorit K-Beauty mærker.


For dem som ikke kender Klairs (det fulde navn for mærket er Dear, Klairs), er ejet af firmaet Wish Company som har hjemmesiden Wishtrend.com og mærket By Wishtrend. Klairs' motto er "Simple, but Enough" og de udvikler produkter som passer til alt slags hud, men særligt dem med sensitiv hud. Alle deres produkter er cruelty-free og alle produkter med undtagelse af deres cushion foundation er veganske. Mærket tog skridtet sent sidste år for at reformulere de produkter de havde som ikke var veganske så de blev veganske.


Klairs har det seneste år lanceret en ny linje som jeg er blevet ret vild med. Det er også de produkter som er vist på billedet. Det er deres fundamental linje og den indeholder hverken parfume eller essentielle olier. Alle produkterne indeholder lidt mere luksuriøse ingredienser så som fermenteret ris, grøn te og peptider.


Som de fleste nok ved er jeg en del af Wishtrend.com affiliate program. Dvs. at jeg har et link til deres side og hvis du skulle være interesseret i at købe nogle af de produkter jeg anbefaler og bruger mit link, tjener jeg en lille procentdel af dit køb. Jeg har også en kode hvor du kan spare 15%. Link https://www.wishtrend.com/?a_aid=keiskin

Kode: MIA15 (udløber ved udgangen af december)


Nederst i indlæget fortæller jeg lidt om hele Purito skandalen (da den også berører Klairs) og mine egne tanker om det hele.


Mid Day Blue UV Shield*

Denne nye udgave af den fantastiske Soft Airy UV Essence SPF 50, er en ren mineral solcreme som har en meget let baby blå farve på grund af guaiazulene, som er en ekstrakt fra kamille olie. Den har en lidt baby pudder agtig duft. Den er ikke forfærdelig, men bare ikke den lækreste duft jeg har duftet til.


I sommers var jeg lidt på jagt efter en god mineral solcreme da jeg endnu ikke havde prøvet en som bare funger for mig. Desværre var dette en af dem som ikke fungerede for mig. Den har whitecast og har en tyk konsistens. Den var lidt svær at smøre ud på huden, men med lidt hjælp med fra en ren cushion puff blev det lidt nemmere at få et jævnt lag.


Når jeg brugte solcremen følte jeg klart at min hud var markant mere beskyttet end med en solcreme med kemisk filter. En anden ting heller ikke var det fedeste, var at den tørrede min hud ret meget ud, hvilket jeg ofte oplever med mineral solcremer. Dog tror jeg det kan være noget som folk med meget olieret hud godt kan lide, da det kan kontrollere synet af meget olieret hud.


Denne solcreme er nok en af de få Klairs produkter i dette inlæg som jeg ikke vil anbefale.


Fundamental Watery Oil Drop

Denne serum er fra den lidt nyere Fundamental Line som Klairs har lanceret det seneste års tid. Den indeholder lidt mere luksuriøse ingredienser så som grøn te fra Jeju, bifida ferment og peptider. Den indeholder hverken parfume eller essentielle olier.


Som navnet nok hentyder til, virker denne serum som en let olie, dog uden at indeholde nogen form for olie. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fugtet uden nogen form for olieret følelse.


Det er en stor flaske, 50 ml som holder virkelig længe, så man får virkelig noget for pengene. På trods af at jeg har kombineret hud type, har jeg brugt denne både om sommeren og vinteren uden problemer. Min føles virkelig lækker og gennemfugtet hud. Den giver min hud en flot glød, uden at se fedtet ud. Jeg kan klart anbefale denne serum hvis man har tendens til lidt tør eller dehydreret hud.


Fundamental Ampule Mist*


Denne mist kommer også fra Klairs Findamental linje og indeholder gode og lidt mere luksuriøse ingredienser, så som grøn te, agurk, ris, hibiscus, mugwort, hyaluronsyre og ceramide. Den indeholder derfor en masse fugtgivende og beroligende ingredienser, samt en masse antioxidanter som beskytter huden for ting som forurening.


Jeg brugte denne mist som en toner, lige efter rens hvilket fungerede rigtig godt. Den virkede fugtgivende på min hud føltes dejlig kølende. Den indeholder ikke parfume eller essentielle olier, hvilket gør den god til folk som undgår produkter med duft.


Jeg vil helt klart anbefale denne toner til enhver som er på jagt efter en nem form for toner, med gode og fugtgivende ingredienser.


Gentle Black Fresh Cleansing Oil*


Klairs lancerede for nylig en ny og lettere udgave af deres Gentle Black Deep Cleansing Oil (den i den sorte flaske). Som navnet antyder er denne udgave ikke helt så olieret og tyk som den anden. Den indeholder solsikkeolie, vindruekerne olie, jojoba olie og solbærfrø olie.


Jeg var ikke selv særlig glad for den originale cleansing oil, da jeg synes den var alt for svær at emulgere og rense helt af. Denne nye cleansing oil derimod, er en helt anden sag. Den er så lækker på huden, renser nemt makeup af og emulgere nemt så huden føles helt ren efterfølgende.


Denne cleansing oil har faktisk været den eneste olie rens jeg har haft lyst til at bruge på det seneste, så det er helt klart en jeg varmt kan anbefale. Især hvis du har har prøvet den originale og som mig ikke var helt solgt. Så tror jeg helt sikkert du vil blive glad for denne nye udgave.


Fundamental Nourishing Eye Butter


Som en del af Klairs Fundamental linje, har de også lanceret to øjencremer hvor jeg har prøvet denne Nourishing Eye Butter. Det er en nærende creme som indeholder solsikkeolie, adzuki bønner, koffein og peptider. Den har en cremet konsistens og skulle være let nok til at folk som har tendens til milia også kan bruge den.


Jeg aldrig haft nogle forventninger om at mine øjencremer kan kurerer mørke rander, rynker osv. Jeg bruger egentlig heller ikke øjencremer særlig tit, da jeg ofte blot bruger min ansigtscreme i øjenområdet i stedet. Jeg bruger mest blot øjencremer for at komme de små fine linjer til livs, som ofte opstår grundet tørhed.


Denne her fra Klairs er ganske god til dette formål. Den fugter området og får huden til at se mere frisk ud. Den fjerner ikke mørke rander, men den indeholder peptider som potentielt over tid kan mindske fine linjer. Dog er det ikke noget jeg har oplevet med de lidt mere dybe linjer jeg har omkring øjnene.


Fundamental Water Gel Cream*


Det nyeste skud på Fundamental linjens stamme, er denne Water Gel Cream. Den er lavet som en basic creme som skal kunne bruges af flere forskellige hud typer og sæsoner da den er let, men stadig meget fugtgivende. Den indeholder grøn te vand, panthenol, glycerin, ris ekstrakt og mugwort.


Cremen har en lidt budding agtig konsistens som jeg ville ønske jeg kunne vise, men jeg har simpelthen brugt den hele op. Så god er den! Jeg er helt vild med hvor lækker og fugtgivende den føles på huden.


Jeg har kombineret og dehydreret hud type og jeg brugte denne sidst på sommeren og helt ind i oktober. Jeg plejer at få tendens til tør hud om efteråret og vinteren, men på trods af den lette gel konsistens gav den mere end nok fugt til min hud. Jeg kan varmt anbefale denne creme. Det er derudover også en stor bøtte på 70 ml så du får meget for pengene.


Jeg ville egentlig her til sidst også nævne et par af de Klairs produkter som er mine absolut favoritter: Midnight Blue Calmin Cream og Soft Airy UV Essence. Som nogen måske ved, har Wishtrend stoppet salget af deres poplære hvide solcreme grundet mistanke om hvor vidt solfaktoren egentlig er 50+, efter det kom frem i sidste uge, at laboratoriet som laver deres solcreme, muligvis har fejl. Det kom nemlig frem, efter websitet Inci Decoder lavede to en vivo test (det betyder test på huden, hvor en vitro betyder test som bliver lavet i reagensglas og ikke på organisk materiale så som hud) som viste at Purito Centella Unscented SPF ikke er solfaktor 50 men derimod solfaktor 19. Det laboratorie som laver Purito solcremerne laver også Klairs den hvide solcreme.


Det er selvfølgelig problematisk, og begge firmaer har stoppet alt salg af de respektive solcremer. De efterfølgende dage efter det kom frem, så jeg på de sociale medier at folk var meget kritiske overfor alle asiatiske solcremer og at K-beauty ikke er til at stole på. Det er selvfølgelig super ærgerligt og jeg håber virkelig ikke det har afskrækket jer helt. Jeg vil også gerne sige at det på ingen måde er et isoleret tilfælde og at der har været eksempler i både Europe, USA og Australien hvor solcremer ikke har været den solfaktor produktet har hævdede at være.


Både Purito og Klairs er i gang med at gennemgå analyser og tests for at se hvor der er gået galt, så vi kan ikke gøre andet end at afvente. Skulle du have en af Purito eller Klairs solcremer derhjemme, synes jeg på ingen måde du skal smide dem ud (som jeg har set det andre gøre på de sociale medier). Solfaktor 19 er trods alt stadig en god mellem beskyttelse, især her om vinteren i Danmark hvor vores UV index er på omkring 0. Du skal også huske på at du skal påføre solcreme i løbet af dagen ligegyldig hvilken faktor du bruger og med en solfaktor 19 skal du blot påføre lidt oftere hvis du vil sikre dig at være helt beskyttet.


Jeg kommer stadig til at bruge Klairs Soft Airy UV Essence som jeg snart tager hul på og jeg kan stadig kun anbefale at du går på jagt efter en god solcreme iblandt de asiatiske af slagsen, da deres formuleringer bare er overlegne i forhold til Europæiske og 100% er til at stole på. Hvad er dine dine tanker og om hele sagen? Er du blevet helt afskrækket af at bruge K-beauty eller asiatiske solcremer? Skriv gerne en kommentar da jeg er lidt nysgerrig på hvad i synes om hele sagen.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page