top of page

Anmeldelse af Anua


*Dette indlæg indeholder reklame. Produkter markeret med * i opslaget er givet som reklame til gengæld for anmeldelse. Alle meninger og tanker om produkterne er helt mine egne


Hudpleje tendenser skifter hele tiden og ofte hurtigt, især når der er tale om K-Beauty. Den ene "it" ingrediens bliver hurtigt erstattet af en nyt mere trendy ingrediens, hvilket også er tilfældet med heartleaf. Heartleaf, også kaldet houttuynia cordata, eller kamæleonblad på dansk, er det nyeste skud på stammen af trendy ingredienser i Sydkorea.


Mange spår at heartleaf kommer til at overtage første pladsen fra mugwort og blive lige så populær. Det giver også lidt mening da heartleaf er særlig kendt for at berolige huden på samme måde som mugwort. De seneste par måneder er der dukket flere og flere produkter op med heartleaf, samt hele brands hvis fokus er den ene beroligende ingrediens.


Et af de mærker som har gjort sig mest bemærket er Anua. Mærket var så søde at sende mig fire af deres produkter som jeg kunne teste. For en god ordens skyld skal det lige siges at jeg blot har modtaget produkterne i PR så jeg kunne lave et opslag på min Instagram, og at jeg har ikke har fået betaling for at lave en anmeldelse på Instagram eller bloggen her. Jeg laver blot denne anmeldelse da jeg tænker det kunne være interessant for andre at høre om mærket også.


Anua laver som sagt hudpleje med fokus på heartleaf og deres produkter indeholder ofte ret høje mænger af ingrediensen. Deres slogan er "keep things simple" og det kan man tydeligt se i deres produkt lineup samt indpakning. De fire produkter jeg kommer til at fortælle om er deres Heartleaf Gentle Facial Cleanser, Heartleaf 77% Soothing Toner, Heartleaf 78% Soothing Cream og Heartleaf 70% Mud Cream Mask.


Heartleaf Gentle Facial CleanserDenne skum rens indeholder 35% heartleaf ekstrakt, som virker beroligende. Den indeholder milde former for sulfater og har en pH værdi omkring 5.5 så den ikke virker udtørrende på huden. Den indeholder ingen parfume, men essentielle olier.


Dette er en ret lige til skum rens, som ikke føles udtørrende på huden. Den er nem at skumme op til en lækker tæt skum. Den er efterlader ikke huden særligt fugtet, men derimod godt renset, dog uden at strippe huden. Den har en behageligt lidt urte agtig duft som hurtig forsvinder efter man rens. Jeg vil nok anbefale den til de fleste hudtyper.


Heartleaf 78% Soothing CreamDenne creme indeholder hele 78% heartleaf ekstrakt, samt ceramide, glycerin og beta-glucan. Den har en ret let tekstrur og minder mest om en gel creme. Den indeholder ikke parfume eller essentielle olier.


Dette var nok det produkt jeg mindst kunne lide. Dens lette gel creme tekstur og passer egentlig fint til kombineret og olieret hudtyper, især i de lidt varmere måneder. Jeg synes dog ikke jeg kunne mærke de helt store beroligende effekter på min hud. Den føltes samtidig også lidt kølende, som om jeg havde puttet pebermynte på huden, hvilket jeg ikke brød mig om.


Heartleaf 77% Soothing Toner


Denne toner er klart min favorit af produkterne. Den har en vandet konsistens med en minimal viskositet. Den indeholder 77% heartleaf ekstrakt, glycerin, panthenol, centella asiatica, samt sukkerrør ekstrakt og æble ekstrakt.


Denne toner er ikke blot en beroligende toner med indholdet af heartleaf og centella, men den er samtidig fugtgivende og styrker huden fugt barrier. Ingredienserne sukkerrør ekstrakt og æble ekstrakt er med til at fjerne døde hudceller meget mildt, dog på igen måde er nok til at være en decideret eksfolierende toner.


Jeg kan rigtig godt lide vandet toner da jeg føler de absorberes bedre på min hud, samtidig med at jeg kan bruge den i flere lag. Denne toner passer perfekt ind i forhold til hvad jeg kan lide og hvad min hud har brug for. Jeg tænker ofte på at bruge produkter som kan berolige min hud, men også styrke og genopbygge min hud barrier. Her passer denne toner godt ind.


Heartleaf 70% Mud Cream MaskDet sidste produkt er denne ler maske. Navnet er lidt misvisende da den ikke indeholder mudder men derimod kaolin ler. Den indeholder derudover også 70% heartleaf ekstrakt, tre slags centella asisatica ekstrakt og panthenol. Den indeholder ingen parfume, men en enkelt essentiel olie.


Dette er en af de mere milde ler masker jeg har prøvet. Som navnet også hentyder til, har den en ret cremet konsistens. Den føles ikke udtørrende på same måde som mere traditionelle ler masker og jeg tror derfor den passer godt til folk med lidt mere tør hudtype også.


Hvis du skulle have lyst til at prøve nogle af Anuas produkter kan du få en del af dem på YesStyle. Siden har et ret stort sortiment med nogle ret interessante produkter så som forskellige sheet masker, ikke kun med heartleaf med også med birch juice og green tangerine, samt heartleaf toner pads. Jeg har et link og en kode hvor du spare 5% på dit første køb og 2% på næste køb som du meget gerne må bruge hvis du skulle have lyst til at prøve deres produkter, eller andre mærker.

Linket er her og koden er KEISKIN

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lidt om mig

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page